Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Iskljucujem ga, jer zelim da se naspavam, ne zato sto bezim od bilo koga. Smatram da je moj san dragocen da nema nista na ovom svetu tako vazno sto treba da ga poremeti. Sve vazne vesti i dogadjaji mogu da sacekaju dok se ja naspavam i odmorim.
Takodje ga iskljucim ako sam sa nekim koga nisam dugo video, ako je vazan sastanak, ili ga makar utisam. Jer opet, postujem ljude koji su odvojili svoje dragoceno vreme da bi se videli sa mnom.