Hteo sam da postavim u Telenor temi ali je zakljucana...
Da li kod obicnog 062 pripejd broja imas neogranicen net brzine do 64 kbps? Koliko ja kapiram imas brzi net dok ne potrosis kredit a posle ti ostane ovaj 64 kbps. Meni bi verovatno bio puna kapa jer mi najvise treba mejl, eventualno accuweather i povezivanje offline gps-a (ovi maps)
edit: izgleda da ovo vazi samo ako se uzmu neke intenet dopune. Nisam raspolozen da imam dodatne troskove zbog mobilnog neta
Gledam sad na sajtu Telekoma i oni naplacuju megabajt 2 dinara. Koliko kapiram ne bih mogao da potrosim znacajniju cifru ovim mojim sitnicama.
Pokusavaju da me nateraju da uzmem telenor broj pa gledam da li mi je rezon da ga stavim u smartphone
« Poslednja izmena: 29. Mar 2013, 20:49:01 od katamaran »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.