Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iPhone 16 Pro ili Samsung Galaxy S24 Ultra - koji odabrati?  (Pročitano 50 puta)
05. Jun 2025, 09:49:50
Zodijak
Pol
Poruke 1
Čao,
trenutno biram između iPhone 16 Pro i Samsung Galaxy S24 Ultra i stvarno nisam sigurna koji bi mi bio bolji izbor.  Oba telefona imaju odlične specifikacije, ali još uvijek nisam sigurna koji mi bolje odgovara.

Zanima me na što bih trebala obratiti pozornost prilikom kupovine rabljeni telefona.  Znam da rabljeni uređaji obično nemaju garanciju, ali kako prepoznati ima li telefon još neku preostalu garanciju od proizvođača, ili se to ne može provjeriti?

Ako netko ima iskustva s kupovinom ovakvih telefona, bilo bi super čuti vaše mišljenje na što sve trebam paziti.  Također, budući da često boravim i u Hrvatskoj i u Sloveniji, lokacija mi nije problem, pa mogu kupiti iz bilo koje zemlje.

Evo linkova na koje sam naletjela:

iPhone 16 Pro 256GB -  https://www. njuskalo. hr/iphone-16-pro/iphone-16-pro-256gb-oglas-47096709
Samsung Galaxy S24 Ultra -  https://racunalniske-novice. com/mali-oglasi/telefonija/pametni-telefoni/samsung-galaxy-s24-ultra_i2883

Hvala unaprijed na svim savjetima! :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.