Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 23:40:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Invisible Man'  (Pročitano 1662 puta)
06. Jun 2010, 12:05:57
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Timelapse video (prvi) kao prakticni rad iz predmeta- video produkcija... otvoren sam za sugestije, ako nista zbog nekih buducih radova

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Cekaj, ovaj rad je tvoj koliko sam razumeo?

Ako jeste reci sta predstavlja, koja je tema i sta si hteo da postignes? Malo opisi...
Svidja mi se, dobri su uglovi. Samo sto se muzike tice, mogao si neku manje poznatu posto je ova izandjala od koriscenja, nema ko je nije uzeo kao podlogu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ti ovo radio ytp? Meni se dja! Dobre si uglove nashao, samo nisam bash ukapirao kako si snimao - fast-forward, frame by frame, ili klasichno pa editovao? Najvishe mi se svideo onajd deo sa momkom i curom kod autobuskog stajalishta, ne znam da li je to planirano ili ne, ali je jako dobro. E da, muzika iz rekvijema ti je previshe dramatichna za ovako statichan video. Ali meni je ovo totalno dobro, trebamo ovakvih vishe projekata. Sledechi put probaj i ti da se krechesh dok snimash, kontam da che ispast dobro.

Kepp up the good job.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
prvo, hvala sto ste pogledali i na kritikama Smiley

Citat
Cekaj, ovaj rad je tvoj koliko sam razumeo?
Ako jeste reci sta predstavlja, koja je tema i sta si hteo da postignes? Malo opisi...
Svidja mi se, dobri su uglovi. Samo sto se muzike tice, mogao si neku manje poznatu posto je ova izandjala od koriscenja, nema ko je nije uzeo kao podlogu

kazu da ne valja kad mnogo objasnjavas svoje radove, los posao si uradio onda Smiley

no, naslov i sama tema rada je i uzak i sirok pojam, prolaznost (na vise nacina) i uticaj coveka ...
sto se tice muzicke teme, trazio sam nesto jos mirnije ali mislim da je i ova posluzila, ima neku napetost uz ponavljanje a to mi je bilo bitno za nesto mracniju atmosferu .. nisam znao da je dosta koristena dok mi sad nisi rekao ...

Citat
Ti ovo radio ytp? Meni se dja! Dobre si uglove nashao, samo nisam bash ukapirao kako si snimao - fast-forward, frame by frame, ili klasichno pa editovao? Najvishe mi se svideo onajd deo sa momkom i curom kod autobuskog stajalishta, ne znam da li je to planirano ili ne, ali je jako dobro. E da, muzika iz rekvijema ti je previshe dramatichna za ovako statichan video. Ali meni je ovo totalno dobro, trebamo ovakvih vishe projekata. Sledechi put probaj i ti da se krechesh dok snimash, kontam da che ispast dobro.
Kepp up the good job.

da, rad je klasican timelapse, takoreci svaki frejm = 1 fotografija sa fotoaparatom ... sve je radjeno na taj nacin pa bi za to kretanje trebala ili automatska glava koja ce se pomerati vremenom za neki 3d efekat a to je i skupo i teze za izvodjenje u gradskim uslovima ...
u svakom slucaju sledeci put ce biti ili mnogo ozbiljnije ili samo za moju dusu Smiley

« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 15:15:00 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Nisam poznavalac kao ovi gore, meni se jednostavno svidja. Skroz je dobar filimic.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
fala, po meni je uspeo ako sam bar neku emociju preneo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
шта знам...није боље од трансформерса Smile

зезам се...супер ми је црно бела техника а и музика је баш легла...нешто нисам приметио да је та композиција доста рабљена Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kompozicija iz rekvijema za snove je toliko prejaka i da je koriste i za trailere drugih filmova (obichno horora tipa Saw)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
нешто нисам приметио да је та композиција доста рабљена Smile

Film trailers
Babylon A.D.
The Da Vinci Code
The Lord of the Rings: The Two Towers as "Requiem for a Tower"
Sunshine
Valley of Flowers

Video games and/or video game trailers
Assassin's Creed
Empire Earth
Lord of the Rings: Return of the King
A variation of the song is used in one of the promotional trailers for Resident Evil 5
Black Shark, air combat simulation (DCS)
The Legend of Zelda: Twilight Princess (IGN trailer)
Serious Sam HD
Lineage 2
Final Fantasy Agito XIII
Heavy Rain

TV Themes
SIC uses the song for both its cable news channel and for the Rebelde Way Portuguese version promotion.
It was used in the UK for the theme to Soccer Saturday on the Sky Sports News Channel from August 2007 to August 2009.
It is used as the 'Judges Entrance Theme' on Britain's Got Talent on ITV in 2010 in the UK.

Advertisements
A version of "Lux Aeterna" by Fiachra Trench was featured in the Enda McCallion-directed advertisement "Epic" for the 2006 AIB Ryder Cup.
A version of the song was used in a television ad for a Tata four-wheel drive (Safari Dicor).
A version of the song was used in a television ad for Telus smartphones.
A version of the song was used in a television ad for Canon PowerShot cameras.
A version of the song was used in a television ad for Molson Canadian for a 2010 Winter Olympics commercial.

Music
British electro-string quartet Escala features the song on their debut album Escala.
Dutch psychedelic trance duo GMS did a remix called "Juice By GMS" on their 2002 album No Rules.
"Zoo York" by Paul Oakenfold on the album Bunkka.
"Requiem For A Dream (Leama's Dream Mix)" on DJ Tiesto's album Nyana.
Joe Budden samples the beat on the "Intro" of his 2009 EP album Escape Route.
Gorilla Zoe uses a sample in the "Intro" to his G.I. Zoe: A True American Hero mixtape
A sample of the song is also included in rapper Lil Jon's rap song "Throw it Up".
Maino, Uncle Murda and Cassidy sample it in their rap song "NWA".

Sports
Used by multiple athletes during the figure skating competition of the 2010 Olympic Winter Games in Vancouver.
A version of this song is used as a theme song for professional wrestler Chris Hero.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 23:40:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Man Invisible

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.