Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 21:48:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Intervju: Tomislav Nikolić ~ A sad - SRS!  (Pročitano 8983 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Sta trebamo ko Talibani da palimo grad i lincujemo ljude ili treba da ih prvo uhapsimo, saslusamo i sudimo.
A ovaj ustaski jadnik Kraljevicu Marko je  dokazao da ste ustaska bagra koja je na sve spremna, zar niste prave ustase kada ponavljate njihov slogan.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Ne razumem tvoj problem i čemu potreba za takvim rečnikom na jednom internet forumu  Smile
A, ako radikali pobede na izborima mada ne verujem, možemo samo reći  Smile evropi i boljoj budućnosti  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ljudi zar postoji razlika izmedju radikala i ustasa? pa ovi radikali su toliko opcinjeni njima da ih spominju gde god se pojave.
a sto se tice dragoljuba milanovica, pa njega ne da je trebalo lincovati nego je trebao da bude obesen na sred terazija kao i seselj i ostala gamad.

p.s. radikali idite u ljepu vasu domovinu i tamo sirite vas patriotizam jer od vaseg patriotizma u srbiji se narodu povraca

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Citat
ljudi zar postoji razlika izmedju radikala i ustasa?

Mislim čoveče 

Citat
p.s. radikali idite u ljepu vasu domovinu i tamo sirite vas patriotizam jer od vaseg patriotizma u srbiji se narodu povraca

Ne znam, al ja gubim veru u ovaj narod i ovu državu. Da se ljudima "povraća" od njih, ne bi imali 40 i neki procenat. Kada sam video te rezultate, mogao sam samo plakati jer mi nikako ne ide u glavu tolika želja ljudima da se vrate u "90"-te...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
Sta trebamo ko Talibani da palimo grad i lincujemo ljude ili treba da ih prvo uhapsimo, saslusamo i sudimo.
A ovaj ustaski jadnik Kraljevicu Marko je  dokazao da ste ustaska bagra koja je na sve spremna, zar niste prave ustase kada ponavljate njihov slogan.
Smile Smile Smile Smile
sad sam ja ustasa jer zelim smrt onima koji su sejali smrt hiljadama ljudi, doneli nemastinu, propast i glad svom narodu?!?!?! Smile Smile Smile
pa sam si rekao sta su po svetu govorili o srbima 90ih. to je plod samo njihovog rezima i nicega drugog... naravno i njihovih zatucanih ogranicenih glasaca.
ja nisam kao zvezadasBG. ja bih licno izdao naredjenje da se seselj obesi na trgu a terao bih vucica i nikolica da gledaju. i objasnio bi im sta sledi ako radikli na bilo koji nacin jos ednom sjebu drzavu i uniste stotine hiljada zivota.
vratio bih smrtnu kaznu samo za taj cin i onda je ponovo u parlamentu, demokratski ukinuo  Smile
njemu vise zelim smrt nego bilo kom ameru zbog bombardovanja.
koliko nas je njihov rezim upropastio, toliko ni jedna bomba ne moze!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Poenta da ako ne mislis kao radikal automatski si ustasa...
Takvo razmisljanje mogu imati samo seljacine i primitivci kakvi su radikali...
Srecom zivim u kraju gde nema takvih skotova pa se ne nerviram, ali zalim ljude koji se bore da izadju sa njima na kraj a takvih je nazalost puno u Srbiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Svako ko izgovori nesto ovako :„dragoljuba milanovica, pa njega ne da je trebalo lincovati nego je trebao da bude obesen na sred terazija kao i seselj i ostala gamad-ja bih licno izdao naredjenje da se seselj obesi na trgu a terao bih vucica i nikolica da gledaju-njemu vise zelim smrt nego bilo kom ameru zbog bombardovanja.“-
je ustaski smrad i fasista.
Meni je sasvim dovoljno da vas porazimo na sledecim izborima, a cak i ako ne uspemo imacemo preko 100 poslanika, a vasa koalicija „rogovi u vreci“ nece opstati u tom slucaju ni godinu dana, sacekacemo da se opet posvadjate i zakrvite.
Posle takve vlasti Cede,Kostunice,Tadica i ostalih koji prodju cenzus, osvojicemo vise mandata nego Milosevic na pocetku visestranacja.
Ni ne zurimo, bitno je da kocimo Srbiju ka evro-atlanskim integracijama, jer Srbija je vecna i nadzivice vestacku super-drzavu E.U. i bitno je da pojacavamo anti-zapadno raspolozenje.
Necemo vas vesati po trgovima, niti lincovati ... to je stil vaseg velikog uzora sa zapada, hitlera i njegovih danasnjih sledbenika, takodje sa tog istog zapada.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pretodni post sa sve slichicama je za prouchavanje.... Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
to nije stil zapadnih zemalja, da si bar maaaaaaaalko informisan znao bi to.
to je samo moj stav sto se tice seselja i slobe, ali ta druga mi je zelja vec ispunjena.

cekaj, zar nisi pre mesec dana rekao da bi i radikali mogli da udju u EU kad bi bili na vlasti i tako slicno, kao do sad bi vec bili u eu da su radikali na vlasti... a sad kao nesto mi zelimo da kocimo ulazak?
odakle ta iznenadna promena misljenja? tipicno za vas ladikale.. danas jedno, sutra nesto sasvim drugo...

a to da sam ja ustaski smrad i fasista jer zelim smrt dvojici najvecih srpskih ubica i kriminalaca...zaista interesantno vidjenje stvari...da,da...svidja mi se decko kako razmisljas..bas si inteligentan, opste-prosvecen i upucen, pre svega mudar. zadivio si me  ( Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile)
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Citat
Svako ko izgovori nesto ovako :„dragoljuba milanovica, pa njega ne da je trebalo lincovati nego je trebao da bude obesen na sred terazija kao i seselj i ostala gamad-ja bih licno izdao naredjenje da se seselj obesi na trgu a terao bih vucica i nikolica da gledaju-njemu vise zelim smrt nego bilo kom ameru zbog bombardovanja.“-
je ustaski smrad i fasista.

Definiši mi pojam "ustaša" i "fašista"...

Citat
Necemo vas vesati po trgovima, niti lincovati ... to je stil vaseg velikog uzora sa zapada, hitlera i njegovih danasnjih sledbenika, takodje sa tog istog zapada.

Au čoveče, pa ti pojma nemaš...
Na zapadu dakle preovlađavaju Hitlerove ideje? Stvarno me svaki tvoj post oduševljava  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 21:48:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.