Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dišljenković napušta Zvezdu  (Pročitano 765 puta)
12. Nov 2004, 16:15:07
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Dišljenković napušta Zvezdu

Golman beogradskog fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladimir Dišljenković najverovatnije napušta redove prvaka Srbije i Crne Gore.

"Zvezda mi jeste ponudila novi ugovor, ali ono što mogu da dobijem ovde ne može se porediti sa finansijskim ponudama iz inostranstva. Zato želim u dogovoru sa čelnicima kluba, da zajedničkim snagama potražimo rešenje mog transfera preko granice", izjavio je Dišljenković za sutrašnji beogradski dnevnik "Politika".

On je dodao da mu je želja da ode u neki inostrani klub gde bi odmah bio prvi golman. "Hoću da od prvog dana budem u igri. Voleo bih da mi taj prvi ugovor, ako već ne donosi velike pare, omogući sledeći, pravi transfer", rekao je Dišljenković.

U slučaju transfera, Zvezda neće ostati bez obeštećenja, jer sadašnji ugovor Disljenkovića ističe u junu, ali će on otići šest meseci ranije, tako da će Crvena zvezda dobiti deo od transfera. [b92]

(02. May 2007, 21:33:16)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Vidi se da je Dzaja pazljivo birao svoje saradnike iz uo. Njegova politika se verno nastavlja, cak i kad on nije tu.

Ovo mi je drug rekao jos pre neki dan. Mogu da kazem da ovo mozda cak i nije lose, jer Disljenkovic je u poslednje vreme poceo da me strasno nervira i poceo je da se ponasa kao da je Bufon pa da mu je malte ne ispod casti da on brani za neku tamo Zvezdu. Najbolji primer je sto je primio 9 golova na dve utakmice. Nisam to znao, ali kaze mi drug da u poslednjih par utakmica nije ni branio nego da sada brani Randjelovic koji je u mnogo boljoj formi i jos se nije proglasio za zvezdu. Cuo sam da je Disljenkovic u nekoj svadji sa upravom kluba i da je to pravi razlog sto odlazi kao i sto sada ne brani.

Ono sto je medjutim mnogo ozbiljnije i zbog cega sam ja sate i sate potrosio objasnjavajuci zasto Dzajic i upravni odbor moraju da odu iz kluba je taj sto je najavljen skori prelazak Pantelica u Majorku. Znaci jedini igrac koji nesto vredi u ovom vise nego jadnom timu ce sada da ode. Pa gde jt ome kraj? Smile Ako on, ode a sve su prilike da hoce i ako Dzajic ostane u klubu, onda je to kraj mog odlaska na utakmice, a verovatno i prestanak navijanja za fudbalski klub.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije branio jer je povredjen. Kako mozes tako da pricas bez ikakvog osnova?
Poslednjih mesec i po je povredjen.
A sam Pantelic je na televiziji rekao da su price o odlasku besmislice.
Pricalo je da ce milan da kupi zvezdu kao svoj trening centar.... samo naravno stvar je osobe da li ce verovati novinama ili ne.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Rekao sam da nista od toga licno nisam cuo, vec da su mi preneli, tako da sam se odmah ogradio. Da li je Disljenkovic bio odsutan zbog povrede ili neceg drugog, ne znam, ali je malo sumnjivo da je odjednom prestao da brani i da se u isto vreme prica o njegovom odlasku, ali ok. IZ istog izvora sam cuo da je Pantelic sam izjavio kako je njegova ljubav zvezda, ali da ce mozda ici u majorku i da zvezda moze i bez njega da bude prvak. Ne verujem da je neko mogao sve ovo da izmisli.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sto je to cudno? Nisi li na to navikao? Zvezda nekom smeta, i to vise postaje jadno.
Pantelic je rekao da je Zvezda njegova jedina ljubav, da ce mozda sledece godine razmotriti ugovor napolju AKO ne bude interesovanja u Zvezdi za dalju saradnju i da mu je smesno da slusa kako ga povezuju.
To je on licno rekao, to nije niko prenosio.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa ok, ako je tako onda sam ja srecan, jer Pantelic je jedini igrac koji nesto vredi u ovom timu. Za Disljenkovica sta je istina ne znam, ali kazem nije mi toliko zao i ako ode, jer dosta se uobrazio u poslednje vreme i poceo je da brani lose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Na osnovu cega to zakljucujes?
Ko kaze da je poceo lose da brani, covek je usao u reprezentaciju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa lose je poceo da brani, primao je neke uzasne golove. Pored toga on je na dve utakmice primio 9 golova. Nije kriv za sve, ali kada golman primi 9 golova na dve utakmice, onda je to razlog da se on menja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.