Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oprez! ~ Ovo bas i nisu komplimenti  (Pročitano 432 puta)
03. Okt 2005, 09:55:15
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ovo bas i nisu komplimenti

Poznato vam je da je poželjno devojkama upućivati komplimente (hej, pa i vi volite kada vas za nešto pohvale!). Samo, u tome se na snalazite uvek najbolje - desi se da kažete nešto za šta sasvim iskreno smatrate da je pohvala, a devojka se naduri, "digne nos", ili vas tako hladno pogleda da i bez daljih objašnjenja shvatite da ste uprskali i da su vam šanse kod nje znatno, znatno manje (ako i dalje imate neke šanse). Da vam se to ne bi desilo, evo nekih stvari koje devojke nikako i nikada ne shvate kao kompliment - pa ih ne treba ni izgovarati.

Hej, to i nije bilo loše, za devojku! Mi to bolje radimo, naravno, ali za devojku je sasvim dobro.
Da li je ovome potreban komentar? Ukoliko jeste, evo ga: to nije kompliment, jer takvim rečenicama samo saopštavate devojci da je smatrate inferiornom u odosu na muški rod. Da, zna ona da neke stvari ne može da uradi kao dečak - ali nema ni najmanju želju da to i čuje.

Baš mi je drago što smo ortaci, ponašaš se baš kao muško! Hmm, kako bi se vama dopalo da vam devojka kaže da ste kao žensko, ili da vam devojka koja vam se dopada kaže da vas jako voli - kao brata?

Super ti je ta haljina, samo, mislim da bi ti bolje stajala dva broja veća. Sad, svako ima pravo na mišljenje. Ipak, nekada je znatno bolje mišljenje zadržati za sebe. U ovakvom slučaju, recimo - takvom rečenicom devojci zapravo saopštavate da mislite da je debela. Nema veze ako je vi ne smatrate debelom i ako ste samo hteli da kažete da je kupila dečju veličinu, koju je očigledno prerasla - ona će vašu rečenicu tako shvatiti. Valjda znate da devojci nikad i ni zbog čega ne smete reći da je debela.

Fenomenalno si ovo spremila, tebe bi stalno trebalo držati u kuhinji!
U redu, niste mislili ništa loše, samo to da ta devojka zaista fantastično sprema hranu - toliko fantastično da biste makar samo zbog toga što je moguće češće bili s njom. Međutim, ne zaboravite na priče o ženskoj emancipaciji i na to da će devojka ovakav kompliment shvatiti kao da je vaš stav da je ženskom mesto u kuhinji - posledica će biti da ne želi da ima išta s vama. Ako želite da joj kažete da je fantastično spremila neko jelo, recite joj samo to i videćete kako će zablistati od ponosa - i potruditi se da vas i sledeći put ugosti nečim podjednako dobrim.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Joj, kakvi su ti matorci, neverovatno je da si pored njih takvih ti ispala tako lepa! Možda njeni roditelji zaista ružno izgledaju - ali kako biste se osećali da neko vašu majku ili oca nazove rugobom? Ako želite devojci da kažete da je lepa, recite joj da je lepa.

Smem li da upoznam tvoju mamu? Voleo bih da znam kako ćeš izgledati kroz 20 godina! Još jedna loša ideja. Pored toga što priča da će devojka kad bude starija da izgleda kao njena majka često ne ispadne tačna, nijednoj devojci se neće dopasti da je na ma koji način poredite s dvadesetak godina starijom osobom.

Stvarno si me iznenadila, nisam očekivao da ćeš imati nešto da kažeš o tome! Vaše iznenađenje, oduševljenje i kompliment mogu biti savršeno iskreni, ali devojka će ih shvatiti kao "on je mislio da sam ja glupača - koji kreten" Pogađate posledice toga, zar ne?

Lepo se ljubiš, ali tvoja drugarica to radi bolje! Devojke ne samo da ne treba porediti sa 20 godina starijim osobama nego ih ne treba porediti ni s njihovim vršnjakinjama - naročito ako mislite da su u nečemu lošije od te vršnjakinje. Samo zamislite kako biste se osećali da vam ona kaže da se vaš najbolji ortak ljubi mnogo bolje od vas.

Tvoja figura me jako podseća na onu životinju... Čekaj... Životinja sa surlom i velikom zadnjicom... Nazovite devojku debelom (makar to i bila) i do kraja života neće želeti da vas vidi. Našalite se na račun njenog izgleda i, čak i ako se nasmeje, neće joj se zaista dopasti šala. Kad-tad će vam se osvetiti - s kamatom.

Ideja da devojci uputite kompliment, izuzev ako to radite previše napadno i previše često, jeste odlična. Samo, razmislite pre nego što "lanete" - i budite svesni da devojke imaju drugačiji smisao za humor od dečaka, kao i, često, drugačija shvatanja o tome šta je pohvala, a šta nije. Ukoliko ste nesigurni kako bi vaš kompliment mogao da bude shvaćen, recite nešto kratko i jasno (lepo ti stoji haljina, prelepa si večeras, super su ti ovi kolači...) i učinićete pravu stvar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.