jedno pitanje konkretno za pidgin trenutno sam na fakultetu(idem preko akademske mreze na net) e sad zbog posla mi je pitreban pidgin(protokol xampp) posto bih po nekad radio i sa faksa e sad kako podesiti pidgin da radi preko akademske mreze ujedno i da se logujem na firmin server... naravno kad idem na net preko faksa imam podesavanja u browseru za akademsku mrezu.. kako sad podesiti messenger da bih pristupio serveru mom??
jel bi znao ko pomoci oko ovog ili ne da znam da se nadam!!!
Ljudi imam problem prilikom prijavljivanja na MSN mesindzer, naime, on mi je rekao da skinem novi kako bi mogao da se ulogujem i dao mi link sa kog sajta mogu da ga downloadujem, kad sam downloadovao on mi i dalje govori da mi treba najnovija verzija iako sam je ja instalirao, daj pomagajte stvarno me izludjuje
Koji je messenger najbolji za razgovore? Znam da vecina ljudi koristi Skype, ali ja tim programom nisam odusevljena, najvise zbog toga sto zvuk nije nesto kvalitetan, glas osobe sa kojom razgovaram se ne cuje bas najjasnije, a i desava se da dolazi do prekida. Na starom kompjuteru Skype mi skoro uopste nije radio tj. glas je stalno seckao, sada imam dosta dobar kompjuter, ali iako nema takvih smetnji, cini mi se da bi sve to trebalo mnogo bolje da funkcionise, pa me interesuje da li su mozda MSN, Google Talk i Yahoo Messenger bolji i efikasniji od Skype-a? Ako je neko imao priliku da isproba sva cetiri messengera i uporedi kvalitet, bilo bi dobro da mi kaze koji je najpristupacniji za online razgovore.
Koji je messenger najbolji za razgovore? Znam da vecina ljudi koristi Skype, ali ja tim programom nisam odusevljena, najvise zbog toga sto zvuk nije nesto kvalitetan, glas osobe sa kojom razgovaram se ne cuje bas najjasnije, a i desava se da dolazi do prekida. Na starom kompjuteru Skype mi skoro uopste nije radio tj. glas je stalno seckao, sada imam dosta dobar kompjuter, ali iako nema takvih smetnji, cini mi se da bi sve to trebalo mnogo bolje da funkcionise, pa me interesuje da li su mozda MSN, Google Talk i Yahoo Messenger bolji i efikasniji od Skype-a? Ako je neko imao priliku da isproba sva cetiri messengera i uporedi kvalitet, bilo bi dobro da mi kaze koji je najpristupacniji za online razgovore.
Trazeci zamenu za Trillian na Ubuntu naletela sam na messenger Yoono. I to je fantasticna mozda cak i bolja zamena za Trillian. Besplatan je i podrzava, msn, yahoo, twitter, facebook, youtube, gtalk etc, pritom ima i svoj net pregledac tako da ne morate kopirati link i otvarati ie, operu ili firefox, jednostavno pritisnete link i otvori se uYoono-u. Ima dve verzije Browser Add-on i Desktop koja je podrzana u Windows-u, Linux-u i Mac OSX a ima i USB verziju za poneti. Ovo je iz mog ugla pa ako vas zanima jedan chat klijent za lako rukovanje vise naloga pogledajte sajt i procenite sami
So how does Yoono Desktop simplify my life? Yoono is an easy to use application that allows you to connect to all your social networks and instant messaging services - in one place. Get all your friend updates, update your own status, and easily share stuff with your friends.
Stay Connected Connect to all your social networks and never miss another status update from friends or family. Update your status across all your social networks at the same time. All your IM services in one application - no more logging on to multiple services.
Share with friends Easily share links, images, and video from the web with all your social networks at the same time. Share in your IM conversations by simply dragging and dropping web content. It's a single, dead simple way to share web content across your networks.
Kako da uradim update za messenger imam onu verziju sto se dobija kad se instalira widows znam da ima neki link sa kojim pocinje update ali nzm koji je?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.