Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 23:36:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Indiski SU-20MKI ~ Povratak u Bazu  (Pročitano 2342 puta)
21. Maj 2010, 01:04:38
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Kineska kopija
Gledajuci neke snimke Izraelskih aviona nekeko mi Youtube ubaci ovaj video... prvo sam bio zbunjen jer sta trazi SU30 kod Izraelaca... vidim palme pa mi nesto i logicno ali sto puta sam bio na aerodromima i nisam nista video... tek kada su malo priblizili video sam oznake indiskog vazduhoplovstva jer je predrazivac u youtubu zbunio slican naslov i naziv IAF... ali video mi se jako dopada i lepo se vide avioni...
znam da ste vi stari vukovi sto posto ovo vec videli, ali mala obnova gradiva nece skoditi

IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hm, Nellis AFB u Nevadi, USA. Znaci zajednicke vezbe itd. Pa onda Ameri dobro znaju karakteristike ove sprave. Nije ni cudo onda da Rusi za izvoz prave posebne varijante (uostalom kao i Ameri, s tim da Ameri nece prodati onima koji nisu u njihovom taboru, ili bi da predju, a ako i prodaju, prodaju znj varijantu).
Sve je to igra nadmudrivanja.
Dobro izgledaju ovi Suhoji, meni jedan od najlepsih aviona, a i opak je... koliko sam cuo Indijci uvek "nabiju" Amere u tim manevrima, tj. pokazu se bolji, i tako to... Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Samo nek vezbaju Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Nellis, a? Ово вероватно са војне вежбе Red Flag на којој су Индијци гостовали пре пар година.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Hm, Nellis AFB u Nevadi, USA. Znaci zajednicke vezbe itd. Pa onda Ameri dobro znaju karakteristike ove sprave. Nije ni cudo onda da Rusi za izvoz prave posebne varijante (uostalom kao i Ameri, s tim da Ameri nece prodati onima koji nisu u njihovom taboru, ili bi da predju, a ako i prodaju, prodaju znj varijantu).
Sve je to igra nadmudrivanja.
Dobro izgledaju ovi Suhoji, meni jedan od najlepsih aviona, a i opak je... koliko sam cuo Indijci uvek "nabiju" Amere u tim manevrima, tj. pokazu se bolji, i tako to... Smile Smile Smile Smile Smile

Ne znaju, Indijci nisu ukljucivali Radare, niti Francuzi na Rafalu. Francuzi su cak snimali sve masine (karakteristike radara, data linka itd) sa svojim protivelektronskim sredstvima (mislim da se zove Spectra)  i pokusavali da snime i Su-30, pored aviona Amera, ali kako ovi nisu ukljucivali radare (postoji i neki trening mod koji su koristili) njih nisu.

Ni Francuzi nisu ludi da kompromituju prodaju svojih aviona (koja ionako nije zlatna po pitanju Rafala)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Aha, znaci ima i tu raznih shema da se prikriju stvari Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Citat
koliko sam cuo Indijci uvek "nabiju" Amere u tim manevrima, tj. pokazu se bolji, i tako to...

Tako nesto sam i ja cuo! Smile

Citat
Francuzi su cak snimali sve masine (karakteristike radara, data linka itd) sa svojim protivelektronskim sredstvima (mislim da se zove Spectra)  i pokusavali da snime i Su-30, pored aviona Amera, ali kako ovi nisu ukljucivali radare (postoji i neki trening mod koji su koristili) njih nisu.

Opasni Francuzi...Nisu za potceniti! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla Gecko)
Nisu uvek Indijci bolji. Iznenadili su ih sa MIG-21 i u borbi bez Avaksa, ali su Ameri uskoro to proucili i prilagodili taktiku.
Na Red Flagu, Indijci nisu ukljucivali neke uredjaje (radar itd) te nije bas bila ravnopravna borba, ali je bilo uoceno da nisu dovoljno upoznali kada da koriste ili ne 3D vektorisani potisak pa su na njima Ameri iskoristili iskustva stecena u treninzima sa F-22 (koji isto ima vektorisani potisak) i isprasili Indijce (uslovno receno). Naravno Su-30 je izvanredan avion, Indijci su dobri piloti, ali i Ameri ne bi bili to sto jesu da ne uce brzo i da se brzo ne prilagodjavaju.

A da su Francuzi zeznuti jesu, nalet koji oni imaju i kvalitet masina kojim rapsolzu moze samo da sanja pola Evrope.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Citat
Iznenadili su ih sa MIG-21 i u borbi bez Avaksa

Da,da.Cuo sam da su ih sa MiG-21 isprasili kao nista.Na to sam mislio kada sam rekao da da sam cuo za "ubijanje" Amera.

Citat
Ameri ne bi bili to sto jesu da ne uce brzo i da se brzo ne prilagodjavaju.

A i oni bez Awacs-a,nisu u stanju nista da urade.Nista  Smile

Citat
nalet koji oni imaju i kvalitet masina kojim rapsolzu moze samo da sanja pola Evrope.

Prave svoje,vrhunske avione.Ko ce da reklamira taj avion,ako nece francusko RV Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 23:36:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.