Imam toliko ideja koje su mogle da budu u NS2. . . Mislim da bih uspeo da izrežiram nastavak ravan originalu ili jači od un official sequel-a Sliver-a. . .
Ne, kažem, da sam ja režirao nastavak Niskih strasti, sigurno bih ga napravio ravnim predhodniku. . . A kod nas retko ima glumica koje bi mogle da "iznesu" takvu ulogu. . .
Američka glumica Šeron Stoun nada se trećem nastavku erotskog trilera "Niske strasti", u kome, ovog puta, ne bi bila glavna glumica, već režiser.
Uprkos ne baš velikog uspeha "Niskih strasti 2", Stoun bi volela da stane iza kamere na snimanju trećeg dela filma, objavljeno je na sajtu canalstars.com, posvećenom filmu i šoubiznisu.
Za treći deo filma već je napisan scenario, a za sada se ne zna kome bi mogla da bude dodeljena glavna uloga zagonetnog pisca Katarine Tramel.
"Snimaćemo u Engleskoj, atmosfera će biti napetija i otrovnija", rekla je Stounova.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.