dobro.. evo .. ja cu da pitam.. imam neki stari kancelarijski sto... onaj najgori socijalisticki stil... znaci... metalni skelet (one odvrane cetvrtaste cevi) i gore se nalazi ploca od punog drveta debljine jedno 3cm.. ispucali lak.. postoji i boks koji je nekad imao police i vrata, ali je cale to sve poskidao... e.. sad.. treba mi sledeci savet: * koji razredjivac da koristim kako bih skinula ispucali lak sa drveta * koji razredjivac za boju kojom je prefarban metalni deo * kant traka.. to je ono za obradu ostrih ivica, jel tako.. da li da kupujem u odredjenoj boji ili moze da se farba * da li da koristim obicnu boju i lak za drvo, ili da kupim neku masnu * i sta da uzmem za pravljenje postolja za monitor... koji materijal... meni je sve to isto... iverica, sperploca, neopan ili kako li vec... * kako da zapusim rupe koje su ostale od tiplova
napomena za skidac farbe koristi rukavice nagriza kozu i nemoj da zapocinjes velike povrsine jer se susi a nemozes da stignes da ga oljustis.znaci otprilike 20 x 20 cm i tako redom
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.