ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
8 meseci se trudio da privucem paznju devojke. 8 meseci mi je bila sva okupacija u zivotu. 8 meseci sam je gledao sa drugim momcima. 8 meseci sam je tesio i pomagao u dobru i zlu. Na kraju sam njoj postao kao "brat", i sjebao sve za sta sam se trudio. 8 meseci zivota je proslo bez ikakvog smisla i bez ikakve koristi. 8 sekundi mi je trebalo da joj na kraju kazem ''odjebi''. 8 min mi je trebalo da se pokajem. 8 dana se vec nisam ni video ni cuo sa njom.
8 meseci se trudio da privucem paznju devojke. 8 meseci mi je bila sva okupacija u zivotu. 8 meseci sam je gledao sa drugim momcima. 8 meseci sam je tesio i pomagao u dobru i zlu. Na kraju sam njoj postao kao "brat", i sjebao sve za sta sam se trudio. 8 meseci zivota je proslo bez ikakvog smisla i bez ikakve koristi. 8 sekundi mi je trebalo da joj na kraju kazem ''odjebi''. 8 min mi je trebalo da se pokajem. 8 dana se vec nisam ni video ni cuo sa njom.
хм, ово је јако занимљиво, свака част на стрпљењу али it ain't over till it's over
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
lepo je rekao skoro 4min. To moze da bude 00.12 sec :P :P :P
[Edit by gox_sp: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 14:05:33 od gox_sp »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.