ma daj imam imam skoro sve klipove ovih klinki po shkolama ili uopshte ..poshto one mogu svuda .....Strashno Jbte ja ne znam kako li je njihovim roditeljima kada saznaju ......bozhe sachuvaj ..... Jadni mama i tata..!!!!
Ehehe...Pa roditelji su jedan od glavnih faktora zasto je to tako...
Ma ko ih shisha. I treba da ih vide, da osvanu na nekom javnom mestu kao na stubu srama. I treba da ih gledaju kao lutke za kresanje. Nije mi ih nimalo zao.
Ponekad se majke mi stidim sto sam zensko, kad pogledam sta sve devojke rade sebi ](*,)
da cujete pricu:: bijo jedan moj komsija se smuva sa jednom devojkom odvede devojka njega kuci on je ceka u sobi a ona ode kod njegovog brata(rodjenog)i sa njim se malo ***e a ovaj nije mogo vise da ceka dovati on kevu od ove devojke i mali ***o kad zavrsi dodje ona i uvati ih umesto da ona ode istera kevu iz sobe i ona malo se j**e
Ljudi će se snimati..... bez obzira na sve. Verovaće jedno drugom, činiti svoju vezu zabavnijom tim itd.... Nema leka, ta neka "evolucija" u razmišljanju i dostupnosti tehnologije koja to omogućava neće nestati. Biće sve više i više dok ne počnemo da razmišljamo da je to normalno...
da cujete pricu:: bijo jedan moj komsija se smuva sa jednom devojkom odvede devojka njega kuci on je ceka u sobi a ona ode kod njegovog brata(rodjenog)i sa njim se malo ***e a ovaj nije mogo vise da ceka dovati on kevu od ove devojke i mali ***o kad zavrsi dodje ona i uvati ih umesto da ona ode istera kevu iz sobe i ona malo se j**e
jeste, istina je, i ja sam čuo, evo pitajte slobodana stankovića, ne znam dal je snimao, ali je sigurno režirao :P :P :P