Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ti si u zabludi, TEBI je PRA PRA PRA deda bio SRBIN i svi tvoji su bili srbi ali 500 godina ucinilo svoje i ti si novopeceni TURCIN.
Ne, ne , ne njemu je pra pra pre deda bio picka kao sto je i on sad , tu provocira. Sve je to ok sto je on musli , ali to ne znaci da treba i moze da toliko provocira na svim forumima.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
U svakom slucaju sam za uvodjenje veronauke u skole, pogotovo sada kada su svi u krizi sa verom. Vera je jedina stvar koja moze odrzati srbe na okupu, i jedina stvar koja ih je spasila od svih sranja do sad. Ali ljudi to brzo zaborave. Veronauku treba uvesti i u vrtic, jer se danasnji roditelji ne trude ni mrvu da obrazuju svoju decu. Pa mi smo Srbi i pravoslavci a ne neki ateist\satan\sekta\pagan\shit narod i tako treba da se i ponasamo u skladu sa pravoslavnim konceptima. Nadam se da razumete...
Takodje pored uvodjenja veronauke treba izbaciti jebeni sektaski predmet "gradjansko pravo", ili kako se vec zove. EJ BRE, DECA U PRVOM OSNOVNE TREBA DA IM PRICAJU O ZAMISLjANjU PRED OGLEDALOM (ili ti vizuelizacija) I DA SE TRUJU GLUPIM SRANjIMA. DA SE JA IOLE PITAM NE DA BIH MENJAO SOCIOLOGIJU I FILOZOFIJU NEGO BIH IH RASTURIO!!! Ali ko danas pita ovakve kao sto sam ja za nesto... Niko... DOK IH NE UHVATIS ZA GUSU A ONDA AJMO SVI...
Za razliku od veronauke koja je SMARANJE, da ponovim SMAAAAAAARANJE, na gradjanskom pravu i ima sta da se radi. Idem na oba predmeta iz radoznalosti, i dok se na veronauci klatim na stolici dok ona prica pricicu, a sve onako blazeno "Decice moja lepa, treba postiti! Kada umrete, 2 andjela, andjeli petka i subote, ce vas vecno pratiti u raju". To je bila propoved povodom njene svadje sa hemicarkom, koja je drzala slicnu propoved kad je spremala prasetinu za dan skole sa 2 devojke, pa su one u ime posta odbile. Evo dela propovedi: "Moooooooolim vas (profesorica je odrasla u Beogradu, pa sad malo oteze, nadam se da se niko nije uvredio zbog ovoga :D ), deco, vi ste mladi, vas organizam treba belancevine (pa onda proces dobijanja) i masti (pa malo o lipidima)! Pa to babe kao ja treba da poste.........." Smaranje na oba predmeta, i ta prica o postu je trajala mesec dana, dok se hemicarka nije soknula (od nedostatka posta :D ), pa su sve svadje sa njom bile zaboravljene.. Gradjansko vaspitanje je smaranje u umrernim kolicinama, ima tu zanimljiviog sadrzaja i zaista se da nesto odatle primeniti u konfliktima i slicnim situacijama. Jos nesto: Veronauka je samo za ucenike pravoslavne vere, dok je na gradjanskom svako dobrodosao!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.