Druge lazem, kazem druge varacu tebe mazim, pazim, tebe sanjacu drugi su mi usput, samo ti za kraj dodji da te naj, naj, dodji da te naj, naj dodji da te naj, naj, naj
Nisam kao one naj, naj, naj nisam jedna od tih sto bi svake noci naj, naj, naj ja sam gora od njih
One piju sve do zore, luduju iz pesme kradu stih sve sto zele, to im drugi kupuju ja sam gora od njih
Ref. Druge lazem, kazem druge varacu tebe mazim, pazim, tebe sanjacu drugi su mi usput, samo ti za kraj dodji da te naj, naj
Druge lazem, kazem druge varacu tebe mazim, pazim, tebe sanjacu drugi su mi usput, samo ti za kraj dodji da te naj, naj, dodji da te naj, naj dodji da te naj, naj, naj
Znaju da zabole naj, naj, naj nisam jedna od tih skupe stvari vole naj, naj, naj ja sam gora od njih
REF. Daj suki daj suki suki suki daj daj mi pola sveta, daj suki daj suki suki suki daj da ti budem lepa. Daj suki daj suki suki suki daj da nista ne fali. Daj suki daj suki suki suki daj. Daj mi i ne zali.
Smekeru, hajde svima iz inata dijamante briljiante stavi oko moga moga vrata Smekeru, nek nam pade ko u snu, sve sto kazu oni lazu, oni ljubomorni su A ti imas zato srebro i zlato ( daj daj oooooh ) REF. Smekeru, neka puknu svi od muke i safire i rubine stavi to na moje ruke. Smekeru, nek nam padne ko u snu sve sto kazu oni lazu oni ljubomorni su. A ti imas zato srebro i zlato ( daj daj oooooh ) REF. Daj suki daj, daj suki daj, daj suki daj, Daj suki daj suki suki suki daj, daj mi suki da me, Daj suki daj suki suki suki daj, sverno snoge pare Daj suki daj suki suki suki daj, to nista ne boli Daj suki daj suki suki suki daj, daj mi i ne zali.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.