Evo ovako: Ili će pojedinci koji nemaju pametnija posla i ništa konkretno da kažu lepo kliknuti na i prepustiti nekome pametnijem da nešto ovde prokomentariše ili zaključavam temu forewer!
@dusan_m, na moje komentare možeš odgovarati samo kontrargumentima ako ih imaš, ništa od toga da pokušavaš ponovo ikoga ovde da vredjaš jer to vodi samo ka tome da nemaš ništa pametno da izjaviš. Na kraju krajeva mene možeš lično da spominješ samo onda kada u mojim postovima stoji tvoj nik. Ja ni bilo koji drugi moderator ne nameravamo da ovu temu pratimo pomno i non-stop brišemo vaše uvrede, samim tim ili se upristojite ili jednostavno nemojte komentaisati ako nemate šta pametnije da dodate jer temu zbog takvih izjava bacam pravo u korpu za otpadke!
Off Topc je obrisan :[115]:,za svadju i licne prepirke koristite Privatne Poruke,MSN,ICQ,Skype,itd....... i nemojte da ovu temu da zatrpavate beskorisnim komentarima ili ce svaka poruka koja ovde nema svoju svrhu biti Obrisana
Ovo je Default Odgovor u Slucaju da je OFF Topic obrisan
edit gimza: cekaj pa ja sam prvi obrisao !
« Poslednja izmena: 16. Dec 2006, 20:32:57 od Mikele »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!