Djevojku bez imena Sreo sam u snovima Nosila je haljinu Satkanu od sjecanja O baby, baby, baby blue Budi uvijek u mom snu Neka nasa srca dva Vino noci opija
Luda luna luduje Nasa tjela miluje Kad je zora svanula Ljubio sam andjela
Djevojku bez imena Svu od pjene valova Nasgeg mora ljubavi Volio sam sve dna O baby, baby, baby blue Budi uvijek u mom snu Neka nasa srca dva Vino noci opija
Iznad mora krovova Nek se vije zastava Jer je ljubav najveca Jer je ljubav najveca
Luda luna luduje Nasa tjela miluje Kad je zora svanula Ljubio sam andjela Iznad mora krovova Nek se vije zastava Jer je ljubav najveca Jer je ljubav najveca
Nek se vije zastava Jer je ljubav najveca Nek se vije zastava Jer je ljubav najveca Jer je ljubav najveca Jer je ljubav najveca Jer je ljubav najveca Jer je ljubav najveca
Iza slatkog osmijeha danima se skrivala Zlocesta curica A berekini svi za njon poludili Svi, ali ne i ja A berekini svi za njon poludili Svi, ali ne i ja.
O, kako me gledala, kako je izgledala Zlocesta curica Ali dobro znam, da ako sve joj dam Ona traziti ce jos Ali dobro znam, da ako sve joj dam Ona traziti ce jos.
Nece mene zezati, suzama me vezati Zlocesta curica Ma hajde, pusti me, na rivi ceka te Jos toliko frajera Ma hajde, pusti me, na rivi ceka te Jos toliko frajera.
Iza slatkog osmijeha danima se skrivala Zlocesta curica A berekini svi za njon poludili Svi, ali ne i ja Ali ne i ja Ali ne i ja Ooh, ali ne i ja.
Mirise sol u tvojoj kosi sjecas me na bol i vjetar me nosi prema tebi kao brod na grebenje razbice me opet staro nevrijeme.. ali svejedno je kad znam da tebi pripadam..
Svi putevi isto nas vode bez mene nema ni za te slobode a mislila si da te nece boljeti ako odes prestaces me voljeti.. ali uzalud je sve, jos uvijek volis me..
Dotakni me usnama, jos voli me pjesmama dotakni me prstima, i skini bore s nasih godina..
Ja odlazim i ne kazem zbogom u srcu te nosim sa sobom sve je isto, isto kao prosli put ti mi samo tiho kazes sretan put.. ali jos rijeci tisucu u nama umiru..
Ponocna zvona, odjek spor i lijen Bas kao i one noci kada bio sam njen Kad mi je rekla: "zauvijek sam tvoja, S tobom cu citav zivot, ljubav ti si moja."
Pust je moj grad, hodam polako niz ulicu. Cini mi se kao da joj jos mogu cuti dodir na svome licu. Voljeh je vise nego sto ima zvijezda na nebu. Sjeti li se ikad mene i Splita, tamo gore u hladnom Zagrebu?
Ona je jednom otisla od mene. Nestala poput traka tanke morske pjene.
sidim opet sam na stini i gledam more kako pini al' vidim samo nju u mislima svojim prokleto je ovo vrime dugo danima vec puse jugo al' nema dugo niti nje vec odavno ona otisla mi je u daljini obris grada u ljubavi nasoj di smo cvali idi na kraju mi je rekla adio i ne zali zivot stalno pise price nekad sretne,a nekad nema srice i ko' bi sada zna oce li se jednoga dana vratiti da mi prizna sve kaze jos me voli (i da dusa moja vise ne boli) da mi opet prica da me lipo gleda (i da nije njeno srce od leda? da mi prizna sve kaze jos me voli (i da dusa moja vise ne boli) da me uvik cuva da me nikom ne da (i da nije njeno srce od leda)
Sjetiš li se moja bivša kako nam je bivalo lijepo Kad smo uvijek znali biti sami nebo ti i ja Najljepša si pjesma bila ja sam tebe volio slijepo I nikad nisam bio tako sretan ko' što bio sam tad Sretan i mlad
Jagode i čokolada Ne razmišljaš dok si mlada Srce te vodi i ničeg se ne bojiš Jagode i čokolada Neka ljubav naša vlada Zauvijek bit ćeš moja rekga si tada
Sjetiš li se moja bivša one tople proljetne kiše Nikad neću zaboravit moći tvoje varljive oči Shvatio sam brzo da si otišla da nemam te više Jer u polutami disko kluba s drugim si se ljubila Mene izgubila
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.