IN < - Anđela Đurašković - >LO
(1/93) > >> :: Odgovori!
Autor: krokogator :
Anđela Đurašković je srpska novinarka i voditeljka.
Rođena je 12.03.1991. godine u Beogradu.
Karijeru je započela 2011. godine na TV Avala gde je radila kao novinar i prezenter vremenske prognoze u Jutarnjem programu i informativnim emisijama.
Ubrzo nakon gašenja Tv Avale prelazi na TV Pink u trenutku kada Željko Mitrović pokreće novi kablovski kanal Pink World. Anđela postaje zaštitno lice tog kanala.
Na TV Pink radila je 5 godina. Kao novinar i voditelj oprobala se u raznim TV formatima na toj televiziji: "Pink World news", "Sat, dva", "Bingo", "Hronika beogradskog Fashion Week-a"...
Uporedo sa voditeljskim angažmanom na Pinku, kao novinar je realizovala emisiju "Biljana za Vas", autorke, novinarke Biljane Obradović.
Početkom 2017. godine sa Pinka prelazi na kablovski kanal Ženska Tv, gde realizuje emisiju "Sve o Evi", kolažnog tipa koja se obraća najširoj ženskoj publici sa ciljem da informiše, savetuje i zabavi kroz rubrike o ljubavi, zdravlju, lepoti, muško-ženskim odnosima...
Na Ženskoj Tv radila je malo duže od šest meseci.
U Novembru 2017. godine Anđela Đurašković prelazi na Prva Srpska Televizija i počinje da radi kao novinar emisije "150 minuta".
Od Marta 2018. godine započinje saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem i publika ju je gledala u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" u ulozi prezenterke vremenske prognoze.
U Januaru 2019. godine postaje voditeljka igre na sreću "Loto", a 15. Januara 2019. izvlači najveću "sedmicu" u istoriji Državne Lutrije Srbije, koja je iznosila 6 miliona evra.
Na toj poziciji ostaje sve do Aprila 2019. godine, kada se povlači iz javnosti i odlazi na trudničko, a zatim i na porodiljsko odsustvo.
Anđela se u Maju 2020. godine vratila na posao i u redakciju emisije "150 minuta".
U Novembru 2020. godine postala je zaštitno lice i voditelj jedne od najpopularnijih emisija na Prva Srpska Televizija , "150 minuta".

Autor: Odbojkaš :
За труд око биографије, из које је сваки детаљ истинит...

:chuckel: :chuckel: :chuckel:

А, за отварање теме:

:flower: :flower: :flower:
Autor: Cane Mafija :
'91-o godiste  :shock:   , mislio sam da je starija  :[115]:   
Dobra riba, zasluzuje temu ovde na Burek-u.  =D>
Autor: Baltazar Srbija :
Tako se otvara tema..

Podrska za temu :D
Autor: barsajax343 :
Rasna i raskošna pička! Mogla bi da radi na latinoameričkim televizijama, gde se traže žene sa oblinama. Anđela ima prirodne obline.


> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana