IN < - [Važno] Konverzija naloga sa Triviador Srbija na jedistveni Triviador app 2020 - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: Anea :
KADA PRVI PUT OTVORITE NOVU VERZIJU TRIVIADORA


Novu verziju Triviadora možete pronaći u svim app storovima (prodavnicama).

UPOZORENJE! Stara verzija igre biće dostupna do 31. decembra 2020. Ali, ukoliko izvršite konverziju i nastavite staru verziju igre, svi Zlatnici, Dodaci/Pomoći ili XP koji su osvojeni posle konverzije NEĆE BITI preusmereni u novu verziju
Konverziju možete izvršiti samo jednom!

KONVERZIJA: Kratak pregled
Konverzija se sastoji iz 3 koraka. Potrebno je da izvršite sva tri koraka kako biste prebacili svoje statistike, Zlatnike i Dodatke/Pomoći.
1) Ulogujte se kao Gost (možete i da kliknete "Već imam nalog na Triviadoru" na glavnom meniju,ali potrebno je prvo da odaberete svog Ratnika).
2) Pridružite se Redu Vitezova, unošenjem svoje email adrese. Možete da koristite potpuno novu email adresu, ili email adresu koju ste koristili u STAROJ verziji Triviador Srbija.
3) Na kraju, unesite email adresu i lozinku koju ste koristili u STAROJ verziji Triviador Srbija, i preuzmite svoje Dodatke/Pomoći i Zlatnike

UKOLIKO ŽELITE DA KONVERTUJETE NALOGE KOJE IMATE NA VIŠE VERZIJA (NA PRIMER, IMATE NALOG NA TRIVIADOR WORLD, NA TRIVIADOR USA, TRIVIADOR ROMANIA, DOBYVATEL, ITD), UPUTSTVO ZA TO ĆETE NAĆI NA KRAJU OVOG ČLANKA.

KONVERZIJA: Korak-po-korak
1. Pošto prvi put pokrenete aplikaciju, potrebno je da izaberete jezik na kome ćete igrati (ovo možete da uradite i kasnije u samoj igri jednostavnim prelaskom sa jedne na drugu mapu).2. Pošto odaberete jezik, potrebno je da prihvatite Politiku privatnosti, Ugovor sa krajnim korisnikom licence, Etički kod Triviadora.3. Odaberite stari Triviador Srbija logo ("Već imam nalog na Triviadoru"), ili se ulogujte kao Gost. Ukoliko kliknete na stari logo, moraćete da prođete kroz čitav postupak kao i Gost.

4. Odaberite Ratnika. Kada odaberete Ratnika, bićete prebačeni na Glavni meni.

5. Na Glavnom meniju, potrebno je da još jednom kliknete na stari logo Triviador Srbija(nalazi se u donjem desnom uglu).6. Da biste prebacili Statistike, Zlatnike i Dodatke/Pomoći iz stare u novu verziju, potrebno je da se pridružite Redu Vitezova.Možete da koristite bilo koju email adresu. To može biti ona koja je korišćena u prethodnoj verziji, kao i potpuno nova.

7. Na upisanu email adresu biće poslat kod za potvrdu. Unesite kod i odaberite lozinku. Za prijavu u igru ubuduće ćete koristiti ovu email adresu i lozinku.8. Zatim, MORATE kliknuti na stari Triviador Srbija logo kako biste nastavili proces konverzije! NIKAKO NEMOJTE da odaberete novo jedinstveno korisničko ime igrača!!! Znamo da je zbunjujće, ali zbog sigurnosnih zahteva, naši programeri su insistirali na ovome!9. U konačnom koraku, potrebno je da upišete email adresu i lozinku koju ste koristili u STAROJ verziji Triviador Srbija.

Potvrdite proces, i gotovi ste!10. Sada kada ste se pridružili Redu Vitezova, možete preuzeti svoju nagradu.

11. Svi vaši rezultati i statistike iz stare, biće prebačeni u novu verziju.
Sačuvali svmo sva vaša znamenja, Zlatni i Pomoći i u novoj verziji.Pokazaćemo vam količinu Zlatnika i Pomoći koje smo preneli iz stare verzije u novu.Međutim, u novoj verziji uklonili smo dodatak/pomoć Ciljana oblast. Prema tome, za svaki postojći dodatak/pomoć Ciljana oblast dobićete nadoknadu u Zlatnicima koja iznosi koliko i ratna cena dodataka/pomoći, odnosno 2000 Zlatnika po dodatku/pomoći. Takođe, nadoknadićemo vam i sve Zlatnike koje ste utrošili za nadogradnju zgrada za proizvodnju dodataka/pomoći. Ovo je neopohodno jer u novoj verziji više neće biti Triviador sela.

Vaši XP osvojeni u prethodnoj verziji biće pretvoreni u Sezonske poene (XP sistem poena zamenjen je novim sezonskim poenima (SP) u novoj verziji).Tu je i nagrada koju ćete dobiti za osvajanje poena potrebnih za ulazak u najnižu Ligu (9000 SP).12. Ukoliko nemate jedinstveno korisničko ime (tj. ukoliko ste igrali preko FB)  biće potrebno da izaberete ime. Ukoliko na na bilo kom mestu u ovoj fazi procesa konverzije bilo gde vidite stari logo Triviador Srbija sa tekstom “Već imam nalog na Triviadoru”, NIKAKO NE KLIKĆITE na ovo dugme za razliku od prethodnih faza ovog procesa!!!!!!! Umesto toga, odaberite svoje jedinstveno ime. NAPOMENA: pokušavamo da uklonimo ovaj stari loga sa ekrana, ali još ne postoji rešenje... izvinite na mogućoj konfuziji!Jedinstveno ime igrača potrebno je da zadovoljava sledeće uslove:
Mora da se sastoji od najmanje 5 i najviše 15 karaktera
Može da sadrži velika i mala slova, kao i slova domaće azbuke (abecede)
Može da sadrži brojeve
Može da sadrži srednju crtu (-), i/ili donju crtu (_)
NE MOŽE da sadrži specijalne karaktere (npr. $, &, #, *, /, itd), znake interpunkcije, ili razmake
Jedinstveno ime NE MOŽE već da postoji u Triviador bazi podataka
Jedinstveno ime NE MOŽE da bude:
Nepristojno
Seksualne konotacije
Uvredljivo za druge
Sadrži izraze kojima se podstiče mržnja i netrpeljivost
Reklame
Iz političkog života (imena političara, političkih partija ili bilo koje ime koje se odnosi na političke teme)
U SLUČAJU DA NEKO OVIH PRAVILA BUDE PREKRŠENO, IME ĆE BITI IZBRISANO IZ IGRE BEZ PRETHODNE OPOMENE!
Jedinstveno ime koje odaberete NE MOŽETE da promenite.
PREBACIVANJE DRUGIH NALOGA
Ukoliko želite da prebacite naloge iz više verzija Triviadora, to je lako.
Ukoliko ste već u aplikaciji (ulogovani u vaš novi nalog - THX Global nalog, vidi korak 6 iznat), potrebno je da pratite ove korake:
1. Kliknite na ikonicu sa zastavom u gornjem desnom uglu
2. Odaberite jezik i verziju koju želite da igrate (i prebacite svoje statistike)
3. Odaberite ratnika (potrebno je da imate ratnika u svakoj pojedinačnoj verziji)
4. Na sledećem koraku, umesto da odaberete ime kliknite na Triviador ikonicu ('I'm already a Triviador player') kako biste prebacili podatke iz stare verzije
5. Unesite email adresu i lozinku (vidi korak 9 iznad)
6. Pratite instrukcije iz koraka 9 iznad

> Odgovori
^ Povratak na viši nivo