Као што сам и обећао кад се погоди први следећи тикет екипа отвара се нова тема
Ne17:00 Chelsea-Man. Utd. Ip X 1.97 shonewu Ne16:45Utrecht-PSV KI 2 1.90 zabranjeni_ Ne23:00 River Plate-Quilmes;; GG 2.60 cobraman Ne20:00 Miami L.A.-Clippers KI 2 2.10 Slashed_Rose
kvota:20.44
20,43
Бодови +2043
Нека нам је са срећом
« Poslednja izmena: 09. Feb 2016, 00:07:50 od grobar kv »
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.
Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.
Као што сам и обећао кад се погоди први следећи тикет екипа отвара се нова тема
Ne17:00 Chelsea-Man. Utd. Ip X 1.97 shonewu Ne16:45Utrecht-PSV KI 2 1.90 zabranjeni_ Ne23:00 River Plate-Quilmes;; GG 2.60 cobraman Ne20:00 Miami L.A.-Clippers KI 2 2.10 Slashed_Rose
kvota:20.44
Погођена квота 7.86
Бодови +786
Нека нам је са срећом
Kao sto rece cobra pred kraj prosle teme, River igra veceras. Tiket jos ziv. :flower:
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...