Pa ako si hardcore gejmer, a ne neki stari kauzalac, uvijek će se naći neka konzolna ekskluziva da ti privuče pažnju. Ne zato što nema šta da se igra na PC već prosto pojavi se totalno lud i otkačen naslov na uvrnut i blesav japanski način, sa svježim i zanimljivim izvođenjem kakvo prosto ne postoji na PC.
Slazem se sa sharpSoniq-om. Doduse ja nemam PS3 konzolu, igrao malo kod druga igre, ali nista da me privuce da koristim emulator, eventualno neki gran turismo, ali ne znam kako bi emulator radio sa volanom. Imam DS4 ali jednostavno nije to to, kad se proba jednom dobar volan, ne vraca se na dzojped. U svakom slucaju jako je zanimljiv napredak sa emulatorom, svakako. Licno vise volim PCSX2, iako mi je ps2 non stop povezan na TV.
Za mene su emulatori neizbježan, obavezan dio gejmerskog iskutva.
Ja već odvano ima bogat plan i program korištenja emulatora. Nažalost, ni te emulatore nemam vremena da palim i igram pa tek po tome vidim koliko nema smisla kupovati i gomilati razno razne konzole...
PCSX2 - Castlevania: Lament of Innocence, Castlevania: Curse of Darkness
RPCS3 - Drakengard 3, Nier
CEMU - New Super Mario Bros U
Dolphin - Sonic and the Secret Rings, Sonic Colors
Ako ste nekada upalili velike naslove kao što su Uncharted 2, Uncharted 3 i The Last of Us i niste bili zadovoljni vrijeme je da se ponovo vratite emulatoru. Pogledajte kako sada izgledaju te igre u odnosu na nekada!