IN < - BFSC- Burek Forum Song Contest Vol.3 - >LO
(1/691) > >> :: Odgovori!
Autor: Arijada :
BFMC – Burek Forum Song Contest
~ (BFSC)

Tema je zamišljena kao nastavak teme iz 2010-te godine koju je pokrenuo Poučković: http://forum.burek.com/burek-forum-song-contes-bfsc-t484477.html

Pre svega želim da istaknem da je postojeća anketa sklona korigovanju uz želje korisnika tj. takmičara. Odabir teme ćemo rešavati zajedno na temi uz poštovanje ankete koju budemo zajedno utvrdili.
Dosta predloga iz ankete sam namerno ograničila vremenom za period posle 2010-te iz prostog razloga da se ne bismo ponavljali sa tadašnjim predlozima, što naravno ne znači da nećemo ubacivati neke starije pesme kojih tamo nije bilo. Svaka predložena tema za takmičenje se može proširiti podgrupom.
Primer: ako je u pitanju najbolja pesma određene godine, može biti i najbolji bend, najbolji album,najbolji spot itd.

U zavisnosti od broja učesnika možemo imati polufinale gde bi se predlozi podelili u dve grupe i na finalnom takmičenju izabrati pobenika.


Pravila takmičenja
Slanje predloga-  Predlozi se šalju organizatoru (ja počinjem a potom ćemo se menjati u zavisnosti od slobodnog vremena učesnika na temi) putem privatne poruke u vidu linka sa Youtube ili nekog drugog sajta koji podržava muzički sadržaj. 

Svi korisnici Burek foruma imaju pravo na takmičenje bez obzira na broj poruka koje su ostvarili. 

Update 01.09.

Prilikom slanja predloga nije dozvoljeno da se u takmicenju nadju dve pesme istog izvodjaca, osim ako temom takmicenja to nije predvidjeno.
Takodje, nije dozvoljeno ponavljanje pesama, a kompletan spisak do sada predlozenih mozete videti ovde: [Rezultati glasanja BFSC]RokoviRokovi se utvrđuju na samoj temi u saglasnosti sa slobodnim vremenom učesnika takmičenja. Obzirom da su u pitanju pesme, rokovi neće biti dugi.Glasanje-  Glasnje ćemo najverovatnije obavljati putem ScorerWiza ili neke druge opcije za takmičenje. Takmičari koji budu imali odredjenih problema sa ponuđenom opcijom, svoj predlog mogu poslati meni (organizatoru) putem privatne poruke.
Svaki organizator može da bira opciju za glasanje koja mu najviše odgovara.
Glasa putem ScoreWiz-a, po uzoru na takmičenja Evrovizije a bodove treba podeliti na sledeći način: 1,2,3,4,5,6, 7, 8, 10 i 12 . Na kraju obavezno upisati svoje korisničko ime sa Burek foruma u predviđeno polje pa kliknuti na opciju Save kako bi se glasanje sigurno obavilo.
- Ako se glasa putem Google Docs-a, pratite uputstva koja vam organizator posalje u privatnoj poruci
Zabranjeno je glasati za svoj predlog
- Takmičar koji ne glasa u predviđenom roku, biće automatski diskvalifikovan.Početak takmičenja


Takmičenje, tačnije, slanje predloga će početi odmah po utvrđivanju broja učesnika i odabira teme za takmičenje.
Rok za prijavu takmičara je 07. Maj 2015. godine u 23:55.
Svako naredno takmičenje utvrdiće organizator za temu koja se bude izglasala putem ankete.

Svaka tema takmičenja biće precrtana i ostavljena mogućnost za naredno glasanje koje će korisnici moći da obnavljaju. Broj glasova je 15.

Takmičari se sami mogu prijaviti ali organizator ima pravo da putem pozivnice to uradi privatnom poruke. Sadržaj pozivnice sastavlja organizator, što ne znači da korisnici koji nisu dobili pozivnicu ne mogu da učestvuju u takmičenju.

Prijava za takmičenje počinje odmah po utvrđivanju zadate teme iz ankete i biće objavljeno odmah u posebnom postu.


Nepoznavanje pravila nije olaksavajuća okolnost i neće uticati na primenu postojećih pravila.

Za sva eventualna pitanja i nejasnoće oko teme, slobodno kontaktirajte organizatora teme putem privatne poruke ili pitanjem na samoj temi. Oko svih detalja vezanih za izbor teme takmičenja će se dogovarati svi učesnici zajedno. CIlj je da svi, naravno budemo zadovoljni.

Za bolji i lepši pregled takmičenja, otvorićemo posebnu temu gde će biti isključivo upisivani rezultati i na toj temi se ne može komentarisati.

Evo i banera za potpis koji je osmislio kolega Poučković, ako neko želi:

Kod:

Srećno  :flower:<hr />Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 31. May 2015, 22:12:20)


<hr />Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 31. May 2015, 22:13:35)

Autor: MunkaZe :
BF takmicenja, pogotovo nove takmicarske teme, pokrecu organizatori a ne clanovi koji traze organizatore. Tema se zapocinje propozicijama i spremnim takmicenjem od strane organizatora.

Anketa se formira u sprezi organizatora i takmicara ukoliko postoji interesovanje. Onda se uzimaju u obzir predlozi takmicara za anketu.

Ukoliko neko zeli da organizuje, otvorice temu po pravilima i u prvom postu postojace sve potrebne informacije o aktuelnom takmicenju ili formiranju ankete.

Potencijalni organizatori neka kontaktiraju moderaciju ukoliko su spremni da otvore i vode temu i zapocnu prikupljanje predloga za anketu.
Autor: chelavi1 :
Dok se ne usaglase propozicije i pravila, dok se ne dogovori organizator sa moderacijom, dok se sve ne utanaci...temu privremeno zakljucavam.
Dogovorite sve, organizujte kako treba, pa pokrenite novu temu kako treba, li javite da ovu editujemo.  :wave:

Do tada: [lock]
Autor: Anea :
U konsultaciji sa originalnim pokretacem Pouckovicem i zaintresovanim clanovima, izmenjena prvi post i pokrenuto takmicenje...
Autor: Arijada :
:flower:


Pozdrav Pouckovicu na predaji licence   :D  :flower:

Na osnovu iskustva i upucenosti ljudi koji vole muziku a i koji su ucestvovali u raznim takmicenjima, pocecu sa slanjem pozivnica jos veceras, sto ne znaci da se ne mozete sami ovde prijaviti  :D

Najvaznije je okupimo ljude i izglasamo anketu, posle sve ide kao podmazano.

Rok koji sam navela u prvom postu je, mislim dovoljan, da se dogovorimo.

Dobrodosli  :flower:> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana