Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: TV program - Emisije i ostalo - Predlozi za gledanje  (Pročitano 10797 puta)
06. Mar 2015, 18:33:13
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Nesto sam caskala sa kolegama burekovcima  Smile, pa u nekom zajednickom razmisljanju, odlucih da otvorim ovu temu.

Kao sto sam naslov kaze, ovde bismo se medjusobno informisali, pomagali da odgledamo neke zanimljive emisije koje se daju na "malim ekanima nasih prijemnika" Smiley. Kako dodjoh do ovog - jedno vreme uopste nisam gledala TV, pa sam skroz izgubila i naviku da pogledam, ako nista a onda bar informativno, sta ima na TV programu. U trenutku kada i kod nas emisije (neke bar) osvanu ubrzo po emitovanju na internetu, mislila sam da mi TV vise i ne treba. Ali, avaj Smile Ipak, ne ugleda sve svetlost interneta.

(eto tako saznah da susjedi na HRT-u daju serijal o novom talasu, sto je meni zanimljivo, ali sam ispustila Smile )

Znam da imamo temu "Predlozi za gledanje" - ali ona je od samog svog pocetka bila koncipirana kao topic koji se odnosi na filmove, cak i kada se spominje tv u njoj, to je opet da bi se obavestilo o nekom filmu koji je na programu za prikazivanje. Ovo nije tema o tome, zato i zaseban topic. Smile

Moje informacije na ovu temu su suzene (ocito) ali evo za pocetak neki predlozi sa moje strane - nadam se da cete mi pomoci oko ovoga Smile

- "Sta radite bre" - na RTS 1, od pon-cet, negde oko 17:20, odmah nakon Dnevnika TV Vojvodine

Citat
Šta radi vlada, šta radi skupština, a šta političke partije.

Informativna emisija kratke forme otkriva pozadinu dnevnih događaja i aktuelnih političkih tema kroz zanimljive izjave aktera na političkoj sceni Srbije.

U emisiji podsećamo šta su rekli, šta govore i šta su uradili, bre.

Ali poneta nije u tome vec u savrsenim muzickim komentarima na nase "one gore"

- Regioskop - na Al Jazeera Balkans, cini mi se da je premijerna emisija sredom u 19h (ima vise repriza u toku nedelje). To je dokumentarni program, kako se to kaze jel', cije sam postojanje sasvim slucajno otkrila jer mi je spomenut film Klik. Cini se zanimljiv program jer su sad prikazali i dokumentarac, za nas sad vec skoro pa normalne pojave, zenidbom zbog papira za Nemice.

Eto, toliko za pocetak  Smile

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 06. Mar 2015, 19:05:50)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Само да питам...а зашто је ова тема у подфоруму биографија глумаца и глумица? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Само да питам...а зашто је ова тема у подфоруму биографија глумаца и глумица? Smile

hahahahahahaha

Hvala Mrgi  Smile - sad cu da te u znak zahvalnosti prijavim moderaciji  Smile - salim se, ovaj u stvari ne  Smile - posto sebe ne mogu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung GT-S7580
Па, ја мислио да ће моћи у новој теми да се остављају и информације о филмовима који се приказују на ТВ-у
Пратим повремено на Националној Географији Истраге авионских несрећа, много је занимљиво, а и стално се врти, такав им је иначе програм.. у недељу има у 12, 13, 21, 22, 23, 00, 1 h... па и није тешко ухватити, маратоне пуштају викендом  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Nije frka panika Lazo, slobodno ti kaci i te "filmske" iformacije  Smile Ionako volis da spamujes  Smile

edit - i ja te Air Crash volim - a i dugo nisam ni jednu pogledala  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2015, 19:16:07 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Hvala Lightsoft na pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
Nema na cemu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Konačno Smile Smile

Evo baš sam prevrteo TV program u potrazi za zanimljivim emisijama koje bi vam možda bile interesantne - našao sam par Smile

Za Lazu - Od sledeće nedelje, svakog radnog dana na RTS1 u 13:15 (gore-dole par minuta) ciklus filmova o Herkulu Poarou sa Dejvidom Sačetom (čini mi se da je 13. sezona u pitanju, nisam siguran)

U nedelju u 20:55 na RTS1 film Filomena sa Džudi Denč i Stivom Karelom (bio je na Oskarima prošle godine, možda nekog zanima da pogleda)

Subotom na RTS2 u 21h dokumentarna serija Titova soba tajni 11/15 - pogledam ponekad na preskok, zanimljiv serijal

RTS Digital, nedeljom u 22:00 - ciklus Čaplinovih kratkih filmova, ovog vikenda na redu je Skitnica (The Tramp)

RTS Digital, petkom od 23:00 - serijal Uloga koja mi je promenila život - fina stvarčica, pogledam ponekad kad stignem

U ponedeljak u 22:00 na HRT2 film Ženska prava hoću (Made in Dagenham, 2010) - imam nameru da pogledam ako stignem taj dan, možda se još nekom dopadne

Za Al Jazeeru stvarno ne znam unapred kad šta daju, njihov program ne izlazi u Novostima - obično kad naletim na nešto zanimljivo pogledam, al tad je već kasno za "dojavu" Smile

Citat
(eto tako saznah da susjedi na HRT-u daju serijal o novom talasu, sto je meni zanimljivo, ali sam ispustila

Ali emisija i dalje ide, možeš da se uključiš, tek je 4. epizoda , ja sam Rokovnik recimo uvek gledao na preskok, možda svaku drugu epizodu Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Hvala Dzoni  Smile

Ovo za "Titova soba tajni" cu morati po youtube da jurim, kad je vec pri kraju serijal

I ovaj drugi predlog za "Ulogu" zvuci interesantno

I daj termin te emisije o novom talasu Smile, ja sam to samo naletela u komentarima na vest o smti Vlade Divljana da ima, nista vise o tome ne znam

Moracu da nadjem dobar TV program  Smile

Edit - Al Jazeera ima serijal "Alhemija Balkana" (koja sam net navlakusa, to nisam navela a razlog sledi nakon zagrade) ali to uredno po emitovanju okace na sajtu. Evo linka Klik
A evo i za Dzonija program te TV stanice Klik
« Poslednja izmena: 06. Mar 2015, 19:51:10 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Nema na čemu Smile

Koliko vidim već ima pojedinih epizoda, ne znam dal je sve okačeno, ali će sigurno biti

I za ovo ne znam dokle su odmakli, ali to ne mora da se gleda redovno Smile

Od ponedeljka do četvrtka na HRT1 u 20:00 - malo sam se prevario, sinoć je bila 4. epizoda, sledeće nedelje ide od 5. do 8, još nije kasno da se uključiš Smile

Preporučujem Novosti, najpouzdanije, najinformativnije i najzanimljivije, plus dobri propratni tekstovi - ni Politika nije loša, ali isuviše dosadna za moj ukus Smile Ukoliko tražiš nešto onlajn, ovo je dobar sajt http://mojtv.hr/ - najtačniji i uvek ažuriran u skladu s promenom programa

Edit - Da znaš da jesi Smile Smile To je ta emisija koju ponekad gledam (jedna od), mada obično ne mogu da uhvatim termin jer ili gledam nešto drugo ili radim nešto ili tako - većinu emisija ne znam ni kako se zovu jer nikad ne stignem na početak
Hvala Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2015, 19:59:16 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.