Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iphone 3gs 16g  (Pročitano 3255 puta)
09. Jan 2015, 19:52:35
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
Browser
Mozilla 11.0
danas sam abdejtovao telefon (IOS) I odjednom nista ne radi ubacim sim karticu a ono idalje trazi sim sta da radim

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora chelavi1 (Vreme: 09. Jan 2015, 19:59:38)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC One
Da ga otkljucas posto si ga najverovatnije apdejtom ponovo zakljucao na maticnu mrezu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
dali mozes da mi pomognes da sam to odradim ili moram da ga nosim u servis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 13pro
Moras u servis da nosis, za to ti je potreban box ili sajt prekogoga se to radi a treba ti i malo vise znanja za to, i para na racunu te firme.... tako da jedina opcija servis. Telefon je nekada bio zakljucan i otkljucan je kao i sto sam ti rekao gore, pa si ti update-om vratio to sto je mreza upisala u njegov sistemski deo, i sad je opet zakljucan
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Jel si siguran da treba box? Ja nisam čuo da se tako otključava iPhone. Znam da postoje one kartice i da ima softversko otkljucavanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 13pro
One kartice ti sluze da otkljucaju telefon r-sim ili kako vec ima jos... a otkljucava se preko softvera i slanja imei koda i dobijanjem drugog koda koji se ukucava i onda telefon radi (drugi kod je od mreze sa koje je telefon skinut). A preko boksa verovatno moze 3=jka. 4,5,6 tako nema sanse samo softverski 
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC One
3gs se moze i jaibrejkovati i otkljucati u kucnoj atmosferi, nista komplikovano. Sam sam otkljucavao sve Iphone dok sam ih koristio.

Jedino sto davno bese pa se ne secam i ne bih olako davao savete.

Znam da je bitno proveriti da li je tethered ili untethered pre otkljucavanja, zbog razlicitih potupaka. Takodje, ako neko nije ispratio upgrade i izbacio za njega otkljucavanje potrebno je downgrejdovati verziju IOS-a... samo sam i to zaboravio pa se ne secam da li prvo radis downgrejd na vec instalirano/apdejtovanom sistemu ili samim otkljucavanjem na "nizu" verziju IOS-a automatski mozes to odraditi.

Da ne sirim pricu, moze se uraditi od kuce i nadam se da ce neko ko je vise u toku da ti se javi i pomogne oko procesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 13pro
3gs se moze i jaibrejkovati i otkljucati u kucnoj atmosferi, nista komplikovano. Sam sam otkljucavao sve Iphone dok sam ih koristio.

Jedino sto davno bese pa se ne secam i ne bih olako davao savete.

Znam da je bitno proveriti da li je tethered ili untethered pre otkljucavanja, zbog razlicitih potupaka. Takodje, ako neko nije ispratio upgrade i izbacio za njega otkljucavanje potrebno je downgrejdovati verziju IOS-a... samo sam i to zaboravio pa se ne secam da li prvo radis downgrejd na vec instalirano/apdejtovanom sistemu ili samim otkljucavanjem na "nizu" verziju IOS-a automatski mozes to odraditi.

Da ne sirim pricu, moze se uraditi od kuce i nadam se da ce neko ko je vise u toku da ti se javi i pomogne oko procesa.

Nije moguce vratiti nizu... samo na vecu...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC One
Kako nije? Radio sam davno downgrade samo ne koristis originalni sa Itunes vec modifikovani za otkljucane telefone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 13pro
Kako nije? Radio sam davno downgrade samo ne koristis originalni sa Itunes vec modifikovani za otkljucane telefone.

sa itunesa nema sanse... a te krekovane meni retkooo retko kad su radile, tako da ja to smatram da to tako nece da radi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: iphone

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.