Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 20:44:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Okruzen Ludacima u Ludackoj zemlji  (Pročitano 6443 puta)
01. Nov 2014, 13:51:12
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Opste je poznato da Srbi svojim cinizmom i patetikom pokusavaju da sakriju svoju uzasnu svakodnevnicu i da dokazu udarajuci glavom u zid kako je 'svo zlo ovog sveta doslo sa zapada u kojem narod radeci 5,6 godina privatno stekne pare da sagradi kucu ili kupi trosoban stan na periferiji Minhena recimo'.
Ok,niko ne zeli da prizna da smo najjadnija nacija u citavoj Evropi i da nam uz dupe dahcu jos siroti Bosanci i Albanci ali ajde jebi ga kako mi mozemo biti najjadniji kad smo mi imali druga Tita i nas socijalizam jaci cak od Americkog bankarskog sistema.
No,glavna tema ove teme jeste moja muka u bunaru ili tegli da se lakse izrazim.To mu dodje isto kada u ogromnu teglu macaka smestite jednog misa.
Mi smo jako sujetna nacija.Mrzimo jedni druge i dozivljavamo neugodnost kada vidimo nekoga kako se smesi kucajuci poruku na mobilnom telefonu.Mi nismo ljubomorni kao narod...ma ne uopste.
Ima dve najgore kategorije ljudi u nasoj divljini.To nisu partizani i cetnici koji su davno izumreli (thank God!)
To su pravoslavni sektasi koji zele od Srbije da naprave Rusku gasnu koloniju i oni 'finiji' koji bi dupe prodali da pobegnu u Firencu i tamo opanjkavaju celo Srpstvo kao 'Ludstvo'.
No ja nisam nijedan ni drugi jer noceci u jednom Beogradskom hostelu na tvrdjenje Indijanca iz Arizone da je ovde sve mirno i tiho nisam ispalio rafalnu paljbu da je sve suprotno (kao sto i jeste) vec sam cutao i rekao sto bih uopste govorio protiv svoje zemlje u visku kad to nije potrebno!

Nego hteo sam da se okrenem mimo politike na najobicniji narod koji zivi u Srbiji i njihov svakodnevni zivot umrezen socijalnom fobijom,paranoidnom sizofrenijom i bipolarnim poremecajem.

Imam oca koji se jedva krece.Izgubio je posao jer su mu kolege u skoli namestili da je uzimao mito od ucenika.
Dvanaest godina kasnije skupljajuci prasinu u kuci dosao je do genijalnog otkrica:Amerika je bombardovanjem izazvala opsti haos i naterala njegove kolege da ga zajebu.Toliko su ga zajebali da on jadan ne moze da svati da u nekadasnjoj prdikani Budimpesti ne postoje zdravstvene knjizice a i koji ce im moj kurac.A da, On tvrdi da u Socijalistickoj Americi postoje redovi ispred saltera...zaboravio je samo da doda jos da cekaju u red za hleb,secer,100 grama pasulja...

Imam Kevu koja je najbolja na celome svetu.Ali stvarno.Jebe.Ona je kao kvacilo u Renou 4.Ona tvrdi sve suprotno od realnosti.Ona je kao onaj putnik koji ispred stanice pita gde je stanica.Prema njoj korzo jos uvek postoji,74 godina,nema kriminala vec se ti bednici kriju iza coskova otvarajuci svoje kapute nude malo hasisa.Milicija je ispravna iako je dosla sa Kosova.Svis e druze i pomazu (posebno studenti).Atmosfera u kaficima je nepoznanica za nju.Ne moze zena da svati da se tamo stalno 'zakacinju',svercuju babinu rakiju,unutra je uzeglo,buka nepodnosljiva i sve smrdi na znoj.Da bih usao u njen mozak moram da se vratim te 74 godine kada su se pustale gramofonske ploce i svirala tamburica.Jebi ga.Mnogo sam univerzalan.

Imam Brata koji je otkrio jebeni globus.To je jedini covek u nasoj plemenskoj zajednici koji putuje,koristi metropolske vozove i kinja po hostelima i dzunglama.Kad god ga vidite napravite osmeh na licu jer on je toliko zeljan paznje kao pikac heroina.Njegov ton dok javlja telefonom da je otputovao u Sarajevo je kao kada je Amsrtrong otputovao na Mesec.Jer on je biznismen.Jes da zaradjuje 400,500 evra kao obican radnik u Srbiji ali jebi ga on je novinar i on je to sto zeli da bude u svom izmisljenom svetu.Ne treba mu zameriti.Ova drzava ga je toliko izmucila mracnom buducnoscu da se jadnik brine da li ce ikada voziti svoja kola,imati garsonjeru na svoje ime na periferiji Rakovice i zenu po mogucnosti normalnu.Jebi ga jedan Ksalol ujutru,jedan uvece...

Imam ujnu koja cuva macke kao svoju decu...

Imam drugara koji  psuje,pljuje i prdi na svu fensericu i fenseraj a dupe bi dao da otputuje sa tom i tom u Paraliju i da se slika ispred koktela i okaci fotku na Instagram.Taj covek toliko lose utice na moj nervni sistem da sam pomisljao da podignem krivicnu prijavu pored njega i udjem u nevladinu organizaciju za operezivanja zdravog uma i mozga.Druze Palmoticeva je dole levo...

Imam strica koji je na terapiji i vozi (ne razumem se u motore) neku opaku masinu.Jedno vece sam ga video kako je obukao rokerske najlonke uz muda koje je nosio jos kad je bio ko ja.A sad jebi ga zena mu strajkuje pa sav izgubljen pokusava u hordi mladjanih picica da se uhvati za neku ili nesto.

Imam sestru.Koja je normalna.Ali stvarno.

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 04. Nov 2014, 15:11:08)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
kao pikac heroina  Smile Smile Smile

kontam te do nekle
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Nokia 
kolko dugo nisi jebo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Godfucker Xaxa vidim da si jebo sinoc xaxa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Nokia 
tehnicki nisam.

ali ovaj tvoj post je pun nekih glupih i nepotrebnih frustracija i daje do znanja da trebas praznjenje  Smile

nerviras se oko gluposti jbt
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Ne moze zena da svati da se tamo stalno 'zakacinju',svercuju babinu rakiju,unutra je uzeglo,buka nepodnosljiva i sve smrdi na znoj
Оће то у дрогошким јазбинама  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ima pravo covek... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Burek forum ima 2 miliona korisnika  Smile pxaxaxaxax...ovu glupu temu sam stavio pre nedelju dana i ona je poslednja.
Pa jebote Bog kako to ako ima 2 miliona korisnika a da niko ne komentarise,da niko ne postavlja nove teme.Xaxaxaxa
al lazu ovi administratori samo ne znam sta time postizu...

Sto se tice teme.Nadam se da mi je nece ugase posto sam ih ovako javno pred pet ljudi prozvao ali zelim da nastavim.

Mozda meni treba neko praznjenje ali sigurno ne seksualno jer sam sa ribom raskinuo pre samo 4 meseca.Emocija je tu problem.Priznajem da sam imao stresove u zivotu zbog mnogo idijota,manijaka i svakakvih debila.
Ali prica nije toliko prosta da se moze samo reci zaboravi na njih.Ja sam non stop okruzen sa takvim ljudima...
Kako ja da se praznim kada mi ti Zombiji crpe Helte?
Sta da radim da skocim u Bunar ili sa Balkona petog sprata?

Ja sve ljude koje poznajem u mojoj zabiti su mrtvi ljudi.Oni nista ne rade pametno u zivotu.Ne druze se.Nemaju devojke.Nemaju drustvo.Ne izlaze u grad.
Kad izadju to je sve ista prica.
U Srbiji je generalno situacija takva da niko nisam ki ne razgovara.Ne u potpuno sti ali brate slabo se ljudi mnogo upoznaju.
Slabo se muskarci i devojke upoznaju.
Slabo se ljudi druze,vrlo slabo i gledaju samo neki korist.
Jebi ga znam da je bolno ali tako je.
Ja mislim da je u Austriji mnogo bolje posto mi je jedan zidar rekao da tamo kada odes u klub picka sama hoce sa tobom da razgovara.Tamo je omladina promiskuitetna.
Ovde u Srbiji svako jedva nadje devojku i naravno ne po svojoj meri nego onako jadno 'daj sta das'.
Cudi me ako to do sad niste primetili pa zivite u Srbiji ne u Svajcarskoj!
Zasto ovo pisem.Zbog moje frustracije jer zivim u Srbiji a ne u Austriji...
Zasto?Zato sto je ovde mnogo lakse naci posao i roditelji omladince ne izdrzavaju do 40 godina.
Zar to nije jezivo?
Pa to je horor!
Prinudjen si da delis prostor ceo zivot sa ljudima do kojih ti nije stalo!
Sa druge strane jedva sam nasao normalnu devojku u ovoj 'metropoli' od grada gde je kultura umrla pre nego sto sam se ja rodio i gde je kulturni centar Splavovi gde se skuplaju mladi akademici,knizevnici i naucnici.
Dovoljno je otici na Beer fest i videti svu tu neizivljenu omladinu bez perspektive i buducnosti.
Ja ih razumem da se razumemo!
Ali...nije dobro ako nas dvojicu neki majmun zatvori u supu da se bijemo medju sobno vec da nadjemo nacin da pobegnemo odatle.
Dakle zivot u Srbiji je vecini Srba dosadan.To je apsolutna istina.
O tome se radi.
Ni smo mi kao nacija (ciljajucu pre svega na omladinu) prosvetljeni dobro kako se zivi zivot.

Malo mladih ljudi uopste putuje do Slovenije...njih to ne interesuje.Jednom sam jednog druagara pitao da odemo do Nemacke.On je pitao  a sta da radimo tamo? Smile Slatki brate sta ces ovde da radis?

El ces moci mozda da se svalerises?Neces moci...Nacices ribu ali jedva...kada te usere.
El ces moci da vozis glisere ili jahtice na Dunavu...neces moci nemas kesa.
Bolje odi u budimpestu pored Dunava i vozi skejt za dz.
Ma kakva Budimpesta koj ce mi kurac!
Eto ti je to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Nokia 
ima cudnih likova na forumu.meni non stop profilgleda  neki lik koji je registrovan od 2007 i proveo je na forumu oko 200 dana  a nema ni jedan jedini post....postajem paranocan  Smile

a sve sto sto si naveo,to stoji ali posto nista ne mozes promjeniti KOD DRUGIH ljudi - batali

To za odlazak u neku drug zemlju pa makar i sezonski je itekako izvodivo i potrebno je samo mao truda.do tebe je,nece te niko zvat da mu dodjes,skoci i razbi tu monotoniju.

kad ste pomenuli budimpestu  - ljudi koliko košta povratna vozna karta iz BGa do tamo???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Evo ga jos jedan... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 20:44:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.