IN < - Kakve vas cice ocekuju u beogradskim klubovima - >LO
(1/4) > >> :: Odgovori!
Autor: Anea :
Ne možete da ih promašite: One su "prve dame" beogradskih fensi klubova (FOTKE)
29.04.2014. - 00:02 17:49

One su mlade, atraktivne i uvek ćete ih naći u njihovim omiljenim klubovima (Hilu, Braunu, Sinemi...) gde imaju tretman zvezda večeri. Mnogi frajeri tu dolaze samo zbog njih, svi znaju šta piju i s kim se kreću, ali ove dame se ne pitaju za godine, pa čak ni za prezimena. Ipak, otkrivamo vam nešto više o njima.Anđela Veštica
Anđela Veštica | Foto: Nightlife.24sata.rsOva lepotica najčešće izlazi u klub Mr. Stefan Braun, gde pleni ne samo svojim bombastičnim oblinama već i plesom. Anđela je u prošlosti bila profesionalna igračica, a često joj se i danas događa da se popne na šank Brauna i da zapleše na zadovoljstvo svih prisutnih. Poznaćete je i na naslovnicama muških časopisa, a jedan od njenih zaštitnih znakova je mnoštvo neobičnih i velikih tetovaža. Iako bi mnogi rekli da je pre anđeo nego veštica, mnoge očarava na ovaj ili onaj način. Anđela ne otkriva skoro nikome svoje prezime i godine, ali većinu to ne sprečava da iz njene ruke uzimaju koktele.
- Zavodi plesom, oblinama, ali i tetovažama
- Nikom ne otkriva prezime ni koliko ima godina
 
BožanaBožana | Foto: N. Kostić
Ova atraktivna plavuša je čest gost klubova kao što su Stefan Braun i Loft, a većini posetilaca je postala prepoznatljiva po šljaštećoj poluprovidnoj zlatnoj haljini. Naravno, gosti je prepoznaju i bez upadljivog stajlinga jer su bujna plava kosa i još bujnije obline sasvim dovoljne da posetioci više gledaju u nju nego u di-džeja. Kaže da ima 22 godine, a klaberima koji je startuju na svakom koraku se predstavlja kao “neodoljiva, neumoljiva”. Svako ko je vidi uživo u klubu bude ubeđen da makar prvi deo svog nadimka opravdava.
- Predstavlja se kao neodoljiva, neumoljiva
- Ostavlja utisak i u Braunu i u Loftu

Nataša | Foto: Nightlife.24sata.rs


Natašu (25) možete najčešće sresti u klubu Hil, a stiče se utisak da zna većinu gostiju. I svi se obraduju kad vide lepu i uvek dobro raspoloženu Natašu, guste kose i širokog osmeha. U klubu uglavnom ostaje do ranih jutarnjih časova igrajući, ispijajući šampanjac i časteći sve svojim prisustvom.
- Zna gotovo sve goste koji izlaze u Hil
- Uglavnom je na dens-floru, ali stiže i da proćaska
 

Tamara
Ako izlazite u klub Sinema ili Hil, jednostavno je nemoguće da niste snimili Tamaru (28). Ova atraktivna crnka je uglavnom za centralnim separeima beogradskih fensi klubova, a i da nije, ubeđeni smo da bi sve oči opet bile uprte u nju. Iako je pored oblina, njen zaštitni znak bila duga crna kosa, nedavno ju je skroz ošišala, što ju je samo učinilo još atraktivnijom.
- Naći ćete je u glavnom separeu Sineme, Hila...
- Rado pozira i uvek je provokativno obučena
 
Još slika ovih cica možete potražiti u našim galerijama na Nightlife.24sata.rs - fotografi ih baš vole.
 Izvor: 24sata
Autor: grobar kv :
Саватавао сам по кафанама много лепше рибе, не атрактивније јер нису пуњене силиконом, ал једно 10х лепше.
А од ових једино ова прва је лепа и атрактивна, ове остале канал што се тиче лепоте.
Autor: Slagvort :
Pa ima takvih i u svakom manjem pabu.

Svaki lokal ima i svoj ljudski enterijer. Sto blejace, nolajfere, sto radodajke, neke su i lijepe cak.

Ja sam bio malo stidljiviji dok nisam skontao da se sve to moze kresat, mada cemu onda..  :-k mozda kad je neka duza apstinencija.
Autor: grobar kv :
Citat

da se sve to moze kresat
једна велика истина, поготову у бгд-у
Autor: gottago :
Citat

Anđela je u prošlosti bila profesionalna igračica,
el onda upoznala čika vudmana  :mrgreen:
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana