Ja neznam ali mislim da ona iz Bozen Kozmetike nije normalna.Pa njoj je logo njena slika,a i u onim navodno primerima kako se nesto koristi svi ljudi na kraju kazu "Hvala gospodji Bozen" ,mislim stvarno glupost..
Ah, Boze, ima ih toliko... Listom sve reklame za shampone (nije bitno da li si moron ili ne, bitno je da nemas perut), deterdzente i izbeljivache (Sta radite?? Unisticete mi ves!!! - Ne brinite, bla-bla-bla chuva vashe rublje!), takodje, sve reklame za kaladonte i dezodoranse (plitko, plitko)... Onda, za Rama margarin (vrhunac gluposti), zatim za Mr. Propera i Mr. Muscolo (ili kako se vec zovu), pa onda ona idiotska za Fairy (sa sve Villarribom i Villabajom) i Mer-lopaticom za masnocu... Spisak je dug... nastavicu drugi put. 8)
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti. Pravopis srpskog jezika
kao shto je Ainhoa rekla, ima ih kilo!! ali zaboravila je neshto: za uloshke, toalet papir, kafu... ma ima ih goomila, evo pada mi na pamet, za neki izbeljivach, shta li je, kada klinka ide da se nadje sa "dechkom" pa na kraju neka baba prokomentarishe (na kevino,tipa, pozdravi petra, ona kazhe): "pre cje biti dragan hi-hi-hi-" idiotizam
znam da nije u skladu sa temom, ali ima neke veze: skoro mi je ortak dao neke clipove na discu, bla bla bla, i tamo sam ,medju njima video, po meni fenomenalnu reklamu za Vojvodjansku Banku, sa mladenom cvijanovicjem i zubarom, frizerom i obucjarom... reklama je carska, ne znam da li je josh neko video...
znam da nije u skladu sa temom, ali ima neke veze: skoro mi je ortak dao neke clipove na discu, bla bla bla, i tamo sam ,medju njima video, po meni fenomenalnu reklamu za Vojvodjansku Banku, sa mladenom cvijanovicjem i zubarom, frizerom i obucjarom... reklama je carska, ne znam da li je josh neko video...
То је вероватно најбољи домаћи серијал реклама икада урађен, можда зато што се у њему појављују Зоран Цвијановић, Никола Којо, Драган Бјелогрлић, Манда... Него јел' има то негде да се скине са нета, ако неко зна неки линк нека остави овде. Нисам видео ту рекламу неколико година, од како је још оно емитована...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.