Vesna Pisarovic - (Kao da je vrijeme, 2002) - Ja dala sam sve
Ti ne dolazi ne zovi me jer nema me vise za tebe sve to govorim svima govorim a jos te volim previse ne mogu ja tako zivjeti s krivog puta te stalno vracati u morila sam se a jos ludo volim te
Ja dala sam sve sve od sebe tu ni ljuba nista ne moze Ja dala sam sve sve od sebe ali neznam kako dalje zivjet bez tebe
Bit ce tesko al lakse i za tebe i za mene kad prodju godine mozda ces bit kad pridje sve kad prodju sve duge godine hoces li me ti kao sada ludo zljetei
Ja dala sam sve sve od sebe tu ni ljubav nista ne moze Ja dala sam sve sve od sebe al ne znam kako dalje zivjet bez tebe
Nije mi jutro prijatelj najdrazi kad svi se bude mene sad potrazi Nije mi jutro najdraže vrijeme Noć mi je draže jer uspomene Dolaze kad je tama pred nama
Ja čekam noć kad spava grad U tvoje snove uđem tad I hodam na prstima da nebi te probudila Ja čekam noći kad krijesnice Osvijetle stazu do tebe I imam samo riječi dvije Koje ti kažu: Vrati se
Sunce bi htjelo u moje odaje Mjesec se ne da, njemu se ostaje a ne zna Sunce da nije jedno ima jos jedno jednako vrijedno koje sad spava, mene ne cuje
Kad si sa mnom ljuta sam Al' kad te nema k'o bez glave sam Ne znam što me tko zbunjuje Danas to volim a sutra onda tugujem Al' kad me ljubiš zvijezde s neba padaju Tako mala u tvom naručju Al' kad me ljubiš oči k'o da ne vide Da ti nisi nisam ni ja za tebe
I samo govorim: još ovu noć Daj da te ljubim i možda će proć, Kad kažem: još ovu noć A molim Boga da sutra ćeš doć'
Među nama stalno neka luda kemija Kako si sladak dok te moja ljubav ubija Ma dosta mi je razgovaranja Na isti način uvijek sve završava Al' kad me ljubiš zvijezde s neba padaju Tako mala sam u tvom naručju Al kad me ljubiš oči k'o da ne vide Da ti nisi nisam ni ja za tebe
Vesna Pisarovic - (Kao da je vrijeme, 2002) - Kao da je vrijeme
Rekao si da ces mi se vratiti ponovo mi doci Nisam mogla drugo nego voljeti tvoje crne oci Naviru mi sjecanja kao moru plima u mom oku zivi led u srcu spava zima
Kao da je vrijeme stalo za mene gubi mi se tlo pod nogama ponekad se pitam da l' si bio tu ili sam te samo sanjala
Rekao si da je tesko zivjeti izmedju dvije zene Obje smo te tako htjele imati, pratile k'o sjene Ona je pobjedila moju srecu ima U mom oku zivi led, u srcu spava zima
Milo moje stvari stoje da medju nama gotovo je nista nije kao prije jer tuga vodu ne pije i sto mi znace tvoje rijeci da me nitko tako nece voljeti meni osmjeh dusu lijeci a na ljubav ja cu cekati
bez tebe ja sam kraljica svoje sudbine gospodarica bez tebe duso zivim dobro znaj necu vise u tvoj zagrljaj u tvoj zagrljaj
ono malo sto si dao neka tebi ostane a sve moje nestalo je poslije duge godine i sto mi znace tvoje rijeci da samoca ubija meni osmjeh dusu lijeci bit cu svoja ili nicija
Zar si stvarno nakon svega mislio da mozes rec da me volis kao prije ja cu preko svega prec bozija pravda bas je spora ali ipak dolazi ja sam to odavno prosla sto ti sada prolazis
REF: Ljubav tvoja ljubav tvoja meni nikad nista dobro nije donijela ljubav tvoja ljubav tvoja odavno u crno mene zavila
Ne sjecas niceg vise ja se sjecam ljubavi plakala sam kao kisa kad si odlazi ti sad mi kazes da sam hladna kazes da sam okrutna mozda jesam al sam skolu kod tebe zavrsila
REF: Ljubav tvoja ljubav tvoja meni nikad nista dobro nije donijela ljubav tvoja ljubav tvoja odavno u crno mene zavila
Ljubav tvoja ljubav tvoja mene nikad nista dobro nije donijela ljubav tvoja ljubav tvoja odavno u crno mene zavila.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.