Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najzanimljiviji gejmerski rekordi  (Pročitano 651 puta)
11. Jan 2013, 09:31:58
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49478
Zastava Босна
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S24
Mnogi ljudi bi voleli da zarađuju od igranja kompjuterskih igara poput Call of Duty ili FIFA. Nekima to i polazi za rukom.

Vil Džonson (21) iz Arkanzasa zaradio je neverovatnih 100.000 evra igrajući Call of Duty, dok je Džejkob Gejbi (15) iz Bušija (Velika Britanija) postigao rekordan skor od 189-0 u fudbalskoj utakmici igre FIFA.

Oni su rekorderi kao i Bret Martin (31) iz Kolorada koji ima 8.030 figurica iz kompjuterskih igara i Mark Slevinski (30) iz Alberte (Kanada) koji je stvorio najmanji automat za video igre.

Džejkob, koji je oborio rekord u pobedi sa najvišom razlikom u golovima u igri protiv kompjutera (Barselona – Fulam), došao je na ideju igrajući s bratom i za ovaj poduhvat potrošio oko sedam sati nedeljno.

“Nisam imao za cilj da oborim rekord. Samo sam se igrao s bratom”, kaže on.

“Do poluvremena imao sam 100 golova. Brat nije mogao da veruje – rekao mi je da nastavim, jer ću možda oboriti rekord. Do finala, postigao sam 189 golova”, kaže Džejkob.

Ipak, njegovi roditelji neće dozvoliti da mu slava udari u glavu.

“Kažu mi da se koncentrišem na učenje, jer mi predstoje važni ispiti.

S druge strane, Džonson, poznat i kao “BigTymer” postao je najplaćeniji igrač Call of Duty pošto je između 2009. i 2012. osvojio četiri titule u Gejmerskoj ligi Pro Circuit i zaradio 100.000 evra.

“Lepo je imati čvrst dokaz da ste najbolji na svetu u veštini na kojoj sam radio godinama”, kaže on i dodaje da je ipak morao smanjiti vreme provedeno za konzolom “zbog rizika da izgubi devojku”.

Još jedan rekorder je veb dizajner Martin koji ima najveću kolekciju gejmerskih suvenira.

Prvu figuricu, Super Marija, dobio je u osmoj godini od roditelja.

Ipak, počeo je da skuplja pre 12 godina, kada je otkrio eBay. Na kolekciju je potrošio 77.000 evra, ali je, kako kaže, njegova žena tolerantna.

“Mnogi moji prijatelji znaju da sam gejmer, ali verovatno ne uviđaju koliko sam strastven i posvećen”, kaže on.

Rame uz rame je i Slevinski, IT inženjer koji je stvorio najmanji automat za video igre (12,5 x 5,2 x 6 cm). Za izradu mu je bilo potrebno šest meseci.

Među ostalim zanimljivim gejmerskim rekordima su najduži maraton u igranju igara koji su postigli Kris Glojd i Timoti Bel iz Kanade koji su za računarom proveli 120 sati i sedam minuta.

Džon Bejts (85) iz Viskonsina dokazao je da godine nisu prepreka dobroj zabavi i oborio rekord nakon 14.000 perfektno odigranih simulacija kuglanja na Wii Sports, što ga je ujedno učinilo i najstarijim rekorderom u ovoj oblasti.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Hank Chien na Donkey Kong (Arcade) 1,127,700 poena. Trenutno najbolji igrač na svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.