Tony Hawk, moj "blizanac" po danu i mesecu rođenja (stariji je od mene punih 14 godina) je ponovo međ nama. Ovo je remake keca, koji je jedna od mojih omiljenih PS1 igara. Igra nije velika (1.8 GB) što će pomoći nekim osobama koje nemaju mnogo mesta na hardu (crazy gledam u tebe ).
Nažalost, ako ste nostalgičar mazohista kao ja, nećete se mnogo zadržati na naslovu. Iako igru pokreće Unreal 3 engine, igra izgleda bzvz u odnosu na Batman Arcam City koji pokreće isti motor. U pitanju je port sa XBox 360, do te mere da je podržan samo XBox 360 kontroler, osim ako ne znate za xbox360ce program, koji pomaže (ko ne zna kako da ga koristi neka šalje pm).
Od modova ima samo Single Player, što je jako, jako loše, jer je igra bila poznata po split screen zabavi za više igrača. Uz sve to, ne treba reći da je online multy za današnje igre sasvim normalna pojava. I na kraju da skrenem, igra košta oko 11 eura na Steamu, i ako je kupite, znajte da ste se teško zeznuli.
Botom line: Ko voli nostalgiju, nema problem sa grafikom (koja mora da se dodatno podešava preko editora, koga zanima neka pita, dovoljno je da vam kažem da je u meniu nema video podešavanje uopšte) i ne smeta mu nedostatak multyplayera, kao i povremeni bagovi, neka proba.
Edit: Jedino, ali jedino što vadi igru je soundtrack iz originalne igre koji razbija koliko je dobar
« Poslednja izmena: 20. Sep 2012, 15:42:36 od BlizzardJakkal »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.