Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pravila su sledeca: ovde postavljamo mini filmove koji su vam se svideli. Nije bitno da li je jutjub, meta kafe itd.
Takodje nije vazno: igrani, animirani, interaktivni ili je kao osnova koriscena neka video igra.
Pojavljuju se ovaki filmici na drugim temama, ali mi se cini da im se ne pridaje dovoljno paznje.
Прво, како бре "мали" филмови? Ваљда "кратки"?
Друго, немој 'леба ти да постављаш исечке из игара јер то нема везе са овим форумом. Постоје подфоруми за Ју тјуб клипове и за игрице па тамо пичите са тим снимцима. :wave:
Ово остало може. :D
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 19:19:47 od monk13 »
Ne ne ne i ne prijatelju. To nije isecak iz igre [-X GTA je koriscen kao osnova, ali ako pogledas niko sa glavnim likom ne upravlja, tako da se to moze svrstati u crtani film.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Svašta :chuckel: Nigde neće tema da pobegne a i neću ja da postavljam dva puta dnevno svakog dana kao što je danas bio slučaj. To sam sad stavio pa za 15 dana možda opet :ballbounce:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.