Radi se o skeneru HP G3010 koji je od skoro poceo da pravi problem na nacin sto kada skenira bude sve zuto. Nekada je to pola stranice po vertikali a nekada je cela.
Na netu sam nasao predlog da se odradi resetovanje skenera u smislu da se iskljuci iz struje na 60s pa sve ispocetka ali to nije urodilo plodom.
Ne mogu da tvrdim, ali ovo za gasenje od 30s mi deluje kao jedna od najvecih gluposti koje sam cuo ikada u vezi sa skenerima.
Ako ti je sada cele dokumente uniformno pozuti onda mozes kroz softver da smanjis malo zutu. Samo pronadji color correction ili mozda pise calibration...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.