Naime, za one koji su dugo cekali novi album Six Pack-a, mislim da cete biti poprilicno odusevljeni, po meni, ispunili su ocekivanja :)
Album se zove Epicentar
Pesme: 1. Kupleraj 2. Sanjao sam kako odlazim 3. 25 (Gde si do sad) 4. Eskadrila cudnih jutarnjih snova 5. Paramparcad 6. Epicentar 7. Nisi ti kriva 8. Refren 9. Zasto se ne javljas 10. Crnih vrana roj 11. Druze moj
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
Hvala :flower: Moja omiljena od njih, i pesma koja je dugo bila kao zvono na telefonu je ''Nekako najvise me bolis ti''... Kupila me na prvo slusanje. Uopste, tekstovi su im dobri, muzika originalna... Punk's not dead :D =D>
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
Ja sam mislio da si ti moj najbolji drug ne samo žena i neko kome ja biću suprug Baš sam se nadao da takve stvari postoje jer nikad nisam video sličnijih dvoje
a onda jednog dana, silinom okeana tvoje su suze potopile san
Kao novela pisana mastilom sreće moje je srce raslo za tebe da bude još veće i poput gline sam menjao oblik kroz vreme bez razmišljanja da li to vreme radi za mene
a onda jedne noći, kao da sklapam oči u meni je umro život za tren
I evo ćutim, arhiviram slike u glavi nebo bude crno pa opet poplavi I eskadrila čudnih jutarnjih snova me nagovara na neka uzletanja nova
a ja se svega setim ne mogu da uzletim jer krila sam dao tebi na dar..
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.