nemam pojma gde da stavim ovo pitanje, verovatno sam omasio mesto. nego da predjem na stvar. u skoli sam sreo devojku koja mi se svidela ali neznam kako se zove. znam samo da je prva godina. e sada kako da joj pridjem? bitno mi je da se za pocetak upoznamo pa cu se posle valjda sam snaci.
[Edit by B@mbin@: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 16. Nov 2010, 19:14:51)
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 19:26:41 od B@mbin@ »
u skoli sam sreo devojku koja mi se svidela ali neznam kako se zove. znam samo da je prva godina
Mogao bi prvo da se raspitas malo o njoj. Ako ste ista skola ne bi trebalo da bude toliko tesko
Sto se tice prilaska, kada prolazis pored nje u hodniku "slucajno" je udari ramenom kazi "Izvini, nisam gledao gde idem. Ja sam ..." i pocni neku pricu posle toga
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"