IN < - Pravila i preporuke korisnicima Burek Blablaonica ~ Offtopic carstvo - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: klody :
Pravila i preporuke korisnicima Burek Blablaonica ~ Offtopic carstvo:

Postujte pravilnik Burek foruma!

Ukratko, to znaci sledece:Nemojte vredjati sagovornike ili osobe o kojima se prica. Sve se moze reci, ako ne lepim, a ono bar pristojnim recnikom.Nemojte objavljivati snimke/slike sa erotskim sadržajem ili snimke/slike krivicnih dela.Nemojte objavljivati licne podatke osoba o kojima pricamo, tipa: adrese, broj telefona, i slicno.Nemojte pisati ALL CAPS jer se taj nacin prema internet bontonu smatra vikanjem, a to ovde nije dobrodoslo.
[li]Nemojte slati besmislene i bespotrebne komentare, skretati sa teme, slati vise komentara za redom.Ukoliko zelite da neka tema ili poruka budu uklonjene iz opravdanih razloga kliknite na link "Prijavi moderatoru", koji se nalazi u vrhu svake poruke, i navedite razlog pa ce vas neko od nas u najkracem roku kontaktirati.Ako nekom direktno odgovarate koristite mogucnost citiranja poruka ili barem jasno naglasite da je odgovor upucen odredjenom korisniku.Objasnjenja:

Pisanje velikim slovima:

ALLCAPS je naziv koji se koristi za pisanje celog teksta velikim slovima. Ukoliko je neki tekst koji zelite preneti tako napisan, ili ste greskom to sami napisali, mozete tekst konvertovati koristeci Microsoft Word opciju Change Case koja se nalazi u meniju Format

Bice updateovano po potrebi
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo