Zato sto je ovo jadno da jadnije ne moze biti. golmana nigde, lopta je "vec u golu"... onda neko govno blokira rukom, spasi svoj klub i dobije crveni... i mozemo mi sad o tome kako su dobili penal i da je njihov problem sto su promasili... ali je takodje cinjenica da je ono vec bio gol... zato treba promeniti to pravilo.
То говно је играч, значи актер утакмице. Његово је не право него задатак да заустави сваку лопту која иде ка његовом голу. Уколико уради то на недозвољен начин постоје казне у виду казненог ударца и картона. Не вреди због фрустрација и нервирања измишљати никаква нова правила.
Zato sto je ovo jadno da jadnije ne moze biti. golmana nigde, lopta je "vec u golu"... onda neko govno blokira rukom, spasi svoj klub i dobije crveni... i mozemo mi sad o tome kako su dobili penal i da je njihov problem sto su promasili... ali je takodje cinjenica da je ono vec bio gol... zato treba promeniti to pravilo.
То говно је играч, значи актер утакмице. Његово је не право него задатак да заустави сваку лопту која иде ка његовом голу. Уколико уради то на недозвољен начин постоје казне у виду казненог ударца и картона. Не вреди због фрустрација и нервирања измишљати никаква нова правила.
Ja lepo kazem, ali je i dalje nekome ocigledno nejasno. Ne radi se o igracu, pa on ce nekom i na sred terena da slomi nogu, probace rukom da da gol i hiljadu drugih stvari. Problem je u pravilu koje sankcionise ovakvu situaciju, o tome govorim.
Više se odnosilo na Tepačenkov: Suarez pizdurina...
A što se tiče pravila: Crveni i penal je sasvim dovoljna kazna... Jer imaš veoma dobru priliku da daš gol, a i ostatak utakmice imaš igrača više... E sad što je ovdje ovaj profulao penal, a uz to nisu imali ostatak utakmice je druga stvar... U većini slučajeva je bolje za ekipu da pusti loptu u gol, nego da odradi ovo što je Suarez uradio, jer velika je vjerovatnoća da ionako primiš gol, a imaš igrača manje... Ali eto sad im se poklopilo i to je to...
Kad smo već kod sličnih situacija i rupa u pravilu UEFE, najjača mi je scena kad se protivnički igrač zaletio u kontru... Ide 1 na 1 sa golmanom... U tom trenutku sa klupe protivničke ekipe izlijeće zamjena i lomi ga... Sudija daje igraču na klupi crveni i to je to... Spriječen siguran gol, a jedina kazna je igrač manje na klupi... :chuckel:
« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 12:05:07 od nebitno »
Kad smo već kod sličnih situacija i rupa u pravilu UEFE, najjača mi je scena kad se protivnički igrač zaletio u kontru... Ide 1 na 1 sa golmanom... U tom trenutku sa klupe protivničke ekipe izlijeće zamjena i lomi ga... Sudija daje igraču na klupi crveni i to je to... Spriječen siguran gol, a jedina kazna je igrač manje na klupi... :chuckel:
Problem je sto cist gol pretvaras u lutriju, "samo" to je problem. :ballbounce:
Па добро то еј твоје право, али ако томе прибегнеш добијаш црвени картон па ти види. Није пука замена чист гол за лутрију, већ и румена карта приде.
Da i? Sta se desava ako se radi o poslednjem minutu?
Ja tvrdim da je pravilo lose, imam pravo na svoje misljenje. Valjda je svim ljubiteljima fudbala u korist da se ovakve stvari svedu na minimum. Da se nama tako nesto desilo isli bi da palimo ambasadu reprezentacije koja nam je to uradila.
Pravila ne postoje samo da bi regulisala neku trenutnu situaciju vec da bi zastitili fudbal kao sport uopste. Ali sta ocekivati od smrdljive FIFE koja ni challenge ne zeli da uvede ne bi li i dalje mogli da po potrebi steluju utakmice.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.