Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Registracijom prihvatate pravila foruma.
ConQUIZtador
banner
Trenutno vreme je: 22. Jul 2019, 00:07:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko su masoni u Vladi Srbije?  (Pročitano 19077 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Motorola 
Tesko da kod nas u vladi ima masona.....

...,ali mas(t)o(do)na(ta) ima , nije da ih nema
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Evo kako problematiku sagledava Dragutin Minić Karlo :

. Наши политичари су прави ротаријанци. Стално се ротирају на положајима.

. Цела Србија је тајно друштво. Многи се питају да ли уопште постоји.

. И Црнотравац без посла је слободни зидар.

. Због господара из сенки, ја сам сенка од човека.

. Сва тајна друштва би требало уписати у „Транспарентност Србија”.

. Примише и нас у тајно друштво звано Европска унија, али иницијација траје сувише дуго.

« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 01:41:43 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije


Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16341
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Nokia 
Политички живот
Августовска масоника и парамасоника      
Драган Митровић      

Лето воли да скрије своја изненађења некада у јул, а некада у август. [b]Сада је модернији август, месец намењен узвишеним темама и личностима. Интонација је дата на највећој телевизији гласом новинарке која је била тамо где нико није и која ће тек ићи тамо где нико не може. Јавила нам се овог пута са тајне локације усред Београда где је, с већ пословичном али овог пута наглашеном наивношћу, поразговарала са самим Великим мајстором главне масонске ложе у Србији.
[/b]

Затим су забрујали гласови из највећих новина у Србији и августовска тема је отворена. Под интригантним називом – Тајна друштва[1] говорило се у ствари о дискретним хуманитарним друштвима са великим заслугама за демократију у Србији.

Демократија је опет нетранспарентна

Бити заслужан за демократију или, у ексклузивнијем виду, за њено увођење, највеће је друштвено признање које се може добити. Медијска промоција тајних друштава оркестрирана је тако да апсорбује негативан став јавности према њима и преобрази га у позитиван. Невладине организације добиле су опасну конкуренцију.

У двадесетом веку Комунистичка партија је из конспиративности и хуманитарног рада у оквиру ћелија непознатог чланства, прешла на отворену борбу за своје циљеве, промену друштвеног поретка и на крају, директно на преображај друштвене свести. Сличан историјски образац можемо уочити и у последње две деценије, али са другачијом динамиком и под измењеним називима. Некада је било важно бити првоборац, данас отпораш. Некада је било важно бити на линији, данас у тренду. Некада се радило на промени друштвене свести, данас на промени јавног мишљења. Некада је интернационала била комунистичка, данас је европска. Тек ради ублажења терминолошког шока, сачуван је понеки назив из претходне епохе, као што је комитет, комесар, директива. Тиме се задржава стари застрашујући утицај на подсвест циљних група и обезбеђује континуитет неуролингвистичке контроле друштва.

На организационом плану тајна организација постаје полутајна или полујавна (данас је паметно рећи дискретна), а потом и јавна. Циљ је увек исти - добробит и напредак друштва.

Теорије завере и теорије контразавере

Замагљивање друштвених процеса остварује се ефикасно на различите начине: концептуално – фамом о крају меганаратива, медијски – грајом мноштва опречних гласова, на личном плану – оптужбом да је неко присталица теорије завере или да није присталица демократије или, што ја најстрашније, да је националиста.

Али теорија завере је само етикета коју јак ставља слабом као умоболном. Стигматизује се и гетоизира покушај уочавања повезаности наизглед независних друштвених догађаја и, у њиховој позадини, усклађено деловање разнородних социјалних група.

Теорија контразавере је друштвено призната и пожељна теорија завере. Али док теорију завере смишља потчињени, теорију контразавере смишља надређени. Она може имати називе попут „удруженог злочиначког подухвата“ или „глобалног загревања“. У овом случају ангажују се огромни материјални и људски ресурси друштва да се докаже хипотеза иза које се скрива сасвим конкретан интерес који је довољно моћан да може да обликује друштвено мишљење, а преко њега и друштвене односе. Ефекат противљења теорији контразавере исти је као и код супротстављања завери – неутралисање најразличитијим средствима: медијским ћутањем, етикетирањем, недоступношћу новчаних средстава за истраживања, физичком силом.

Ове две теорије, као посматрач и његов лик у огледалу, одражавају друштвени поглед одоздо, наспрам погледа одозго. Они се могу пресликавати и замењивати места, могу једна другој порицати истинитост, али њихова геометрија сведочи о простирању глобалне друштвене моћи. Тако наспрам удруженог злочиначког подухвата (отпор агресији) стоји неудружен добротворни подухват (агресија), наспрам угљендиоксида је узрок, угљендиоксид је последица и тд.

Историјско закашњење

Паметнији од нас кажу да на овом простору историја касни, јер је има превише. И добро је што је тако. Посматрањем напредних друштава можемо уочити шта нас чека и припремити се за дочек. Нажалост, добар део друштвене елите из једне сасвим инфериорне позиције сиромашног види само материјално богатство, не сагледавајући како се до њега дошло и шта га још увек прати.

Наша дискретна друштва каскају тачно 202 године за историјом (1717–1919). Припадници политичке елите ипак мисле да је ово закашњење могуће надокнадити накнадним чланством или макар пријатељством[2], и не запостављају ни темпларе ни хоспиталце! Обе гране богатих монаха ратника данас отворено и равноправно делују на историјској сцени, могуће са заједничким историјским циљем.

Шта би на све то рекао француски краљ Филип Лепи? Коме би данас отео богатство? Или би само одмахнуо руком и рекао: „Боље је да се учланим, као Војвода од Кента…“

А већ сутра поред Храма Светог Саве на Врачару стајаће Масонски храм[3] и историјско кашњење биће још једном, симболичким уједињењем, надокнађено. Модерни екуменизам заиста не познаје границе. Август је жешћи од jула.

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/avgustovska-masonika-i-paramasonika.html#yvComment29700
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije


alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3510
Масонски храм у поповој кући

Масонска Регуларна велика ложа Србије ускоро ће добити свој храм у центру Београда, на Врачару, у троуглу духовне и образовне вертикале Србије, између Народне библиотеке и Храма светог Саве, изјавио је Тахир Хасановић, велики секретар за спољне послове поменуте ложе.
Реч је о кући чији је власник био православни српски свештеник Михаило М. Поповић, у Курсулиној улици број 35. Та кућа је после Другог светског рата и за време Брозовог комунистичког режима, национализована. У њој је извесно време била канцеларија друштвеног правобраниоца самоуправљања општине Врачар, у последњој деценији 20. века седиште врачарског одбора Социјалистичке партије Србије, а уназад десетак година је остала празна.
У Заводу за заштиту споменика града Београда заведена је као културно добро, јер има, како се наводи, "упечатљиво моделовану сецесијску фасаду у облику цвета, у којој су складно укомпонована два прозора".
- Ми смо кућу узели под дугорочни закуп од Пословног простора општине Врачар и сада је реновирамо о свом трошку - изјавио је за "Вести" Хасановић, али није желео да прецизира да ли се ради о закупу на 99 година.
У Пословном простору Врачар речено нам је да они немају податке да ли се поповска кућа у Курсулиној 35 потражује по основу реституције, јер је то у надлежности Републичке дирекција за имовину, чија је сагласност неопходна и кад се својевремено национализована имовина данас издаје у закуп.
Поменуту породичну кућу пројектовао је 1904. године архитекта Стојан Тителбах по поруџбини презвитера Михаила М. Поповића, који је рођен 1870. године у Црној Трави, а богословље студирао на Духовној академији у Кијеву. Поповић је 1903. године дошао у Београд где је рукоположен у свештенички чин, те је до своје смрти 1943. године живео у тој кући и био парох у цркви Светог Саве на Врачару.
Доласком у Београд, почетком 20. века, свештеник Поповић је у Курсулиној улици купио плац широк 12 и дугачак 30 метара и на њему 1905. подигао себи породичну кућу.


СПЦ: Објекат је споранПравници у Архиепископији београдско-карловачкој Српске православне цркве кажу да би кућа у Курсулиној улици број 35 данас, уколико је свештеник Поповић за свог живота није ником завештао, требало да подлеже реституцији. У том случају законити наследници су директни потомци или бочни сродници и њихови потомци, ако оригинални власник није имао свог потомства.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 20:41:59 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije


Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16341
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
Prvi put u javnosti: Ministri masoni

Članovi Velike regularne lože Srbije su predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić, ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić, ministar poljoprivrede Saša Dragin i bivši gradonačelnik Zrenjanina, sadašnji naprednjak Goran Knežević

Osim među univerzitetskim profesorima, umetnicima, biznismenima, pripadnici masonerije nalaze i u samom vrhu srpske vlasti. Pripadnici masonerije su bili ili to i dalje jesu predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić, ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić, ministar poljoprivrede Saša Dragin, bivši gradonačelnik Zrenjanina i sadašnji naprednjak Goran Knežević!

Čiplić ima najduži masonski staž - masonskoj organizaciji Velika regularna loža Srbije (RVLS) pristupio je 2001, Knežević je to učinio dve godine kasnije, Pajtić vrlo brzo posle njega, a Dragin je poslednji od njih postao mason. Član RVLS je takođe i Miroslav Mrnuštik, bivši potpredsednik vojvođanske skupštine, sadašnji potpredsednik Vojvođanske partije i član predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića, u čijoj okolini, kako saznajemo, takođe ima pripadnika masonerije.

Masoni autonomaši

Sve njih kao masone navodi Zoran D. Nenezić u knjizi „Masoni 1717-2010 - pregled istorije slobodnog zidarstva u Srbiji, na Balkanu i u svetu". Nenezić je to potvrdio u razgovoru za Press. On je verovatno jedan od najpozvanijih da govori o masoneriji u Srbiji: rad srpske masonerije obnovljen je 1990, kada je „probuđena" Velika loža Jugoslavija, a Nenezićeve zasluge za novi početak priznate su time što je on bio njen veliki majstor, kako se zove prvi čovek masonske organizacije.

Vojvođanski deo masonerije interesantan je zbog toga što toga što unutar RVLS, čiji je veliki majstor Petar Kostić, već deceniju postoji ideja o osnivanju provincijalne Velike lože. Kako saznaje Press, sa njenim osnivanjem, vojvođanske matične lože (manje organizacione jedinice koje okupljaju masone) funkcionisale bi u odnosu na „centralu" otprilike isto onako kako bi Vojvodina trebalo da funkcioniše u odnosu na Srbiju: u skladu sa njom, ali i nezavisno od nje. Osnivanje provincijalnih Velikih loža nije neubičajeno u masoneriji. Međutim, koliko je poznato, ovakvo organizovanje karakteristično je za velike države sa vekovnom masonskom tradicijom i veoma brojnim članstvom, kakva je, na primer, Engleska.

Dakle, provincijalne lože stvaraju se iz administrativnih razloga radi lakšeg funkcionisanja. Srbija je tolika kolika je, smatra se da masonerija u njoj postoji nešto duže od 120 godina (RVLS je prošle godine obeležila 90 godina postojanja), a članstvo RVLS se meri u stotinama, ali ne i u hiljadama. Ukoliko se ova ideja ostvari, Vojvodina će pored grba i zastave imati i sopstvenu, da ne kažemo autonomnu masoneriju.

Veza političara i masonerije nisu obeležje današnjice i četvorica vojvođanskih političara nisu prvi koji su zagazili u masonske vode.

Od Jovanovića do Živkovića

Ako ne prvi, među prvima su to bili Dušan Mihajlović, ministar unutrašnjih poslova u vladi Zorana Đinđića, i Vojislav Andrić, bivši savezni ministar sporta, koji su masoneriji pristupili 1994. Iako političari mogu da uđu u masonske lože, njima je, kao i svim drugim članovima, zabranjeno da u loži govore o politici. Tako je u teoriji, a u praksi je valjda prvi incident sa političkim primesama vezan za Mihajlovića. Tako Nenazić citira godišnji izveštaj RVLS (tada je još bila RVL Jugoslavija), koji je napisao Vojislav Milovanović, tadašnji veliki sekretar, svojevremeno ministar vera.

„... Jedan od značajnih problema je ulazak politike u ovu ložu. Prvi problemi nastali su posle prijema dr Dušana Mihajlovića i nekorektnog odnosa pojedinaca u vezi sa političkom aktivnošću istog."

Preko Mihajlovića članovi Regularne velike lože postali su Tahir Hasanović i Ivan Đorđević, poznati kao funkcioneri Mihajlovićeve Nove demokratije.

Srbija je imala masona na najvišem položaju - bivši srpski premijer Zoran Živković takođe je bio pristupio slobodnim zidarima. To je učinio i bivši ministar spoljnih poslova SCG Goran Svilanović (prema poslednjim informacijama, on je izbrisan iz članstva), kao i bivši visoki funkcioner Srpskog pokreta obnove Milan Božić.

Političari su nastavili tradiciju koja je postojala pred Drugi svetski rat, kada je gotovo kompletna srpska elita pripadala masonima: skoro cela jugoslovenska vlada sa Slobodanom Jovanovićem na čelu, koja je prebegla u Englesku na početku rata, bila je masonska.

Masoneriju su u stvari činili najugledniji ljudi tog vremena: od kralja Petra I Karađorđevića, preko Đorđa Vajferta, Živojina Mišića, Jovana Dučića, Ive Andrića, mitropolita Stefana Stratimirovića, Petra Ička, Stevana Mokranjca i Stanislava Biničkog, do Stevana Sremca i Vladimira Ćorovića.

Liberalni mejl

Na sajtu RVLS kaže se da masoni žele da „dostignu duhovnu visinu koja bi ih približila moralnoj savršenosti. Njihovi glavni zadaci su negovanje ljubavi prema bližnjem, širenje tolerancije i dobročinstvo". Ali da nije sve baš tako idealno, pokazuje u Nenezićevoj knjizi objavljen mejl dramskog pisca i poslanika LDP-a Nenada Prokića, čije je članstvo u RVLS suspendovano posle nesuglasica sa prvim čovekom RVLS Petrom Kostićem.

„Slobodna braćo,

Perica (Petar Kostić) je osnovao doušničku mrežu i gnušam se uspostavljenog straha i ćutanja u takozvanom slobodnom bratstvu.

Većina dopušta da ga jedan nedojebani klipan zastrašuje svojim banalnim i primitivnim ispadima. Svi trpe zabranu međusobnog komuniciranja, koje je jedino dozvoljeno preko falsifikatora Batastama.

...

Zar je to slobodno zidarstvo? Utočište za hulje? Uklonite poludelog VM, koji kao ni svi njegovih prethodnici ne može da podnese misao da će mu mandat prestati i da će se vratiti u svoju beznačajnost iz koje je došao. Svima je poznato da on o masoneriji ne zna ništa i da nikad ništa o njoj neće ni shvatiti. Nenad Prokić"
b1

Autonomija dogovorena u Beču i Atini

Kada je reč o vojvođanskoj autonomiji, interesantno je da je među tridesetak učesnika skupova u Beču i Atini 1999. i 2000, na kojima su predstavnici skoro svih tadašnjih naših opozicionih partija usaglašavali osnovne principe autonomije, bili i tadašnji i budući masoni - Dušan Mihajlović, bivši ministar unutrašnjih poslova, Tahir Hasanović i Ivan Đorđević (onima sa dužim sećanjem obojica su poznati kao funkcioneri Mihajlovićeve Nove demokratije), profesor Dragor Hiber, tada član Građanskog saveza Srbije, danas član DS-a, kao i Milan Komnenić, koji je nastupao u ime Srpskog pokreta obnove. Na tom skupu zaključeno je da je „autonomija Vojvodine unutar Srbije korespondira sa interesima Srbije za demokratizacijom i decentralizacijom, kao i sa očuvanjem teritorijalnog integriteta i suvereniteta".

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/133695/Prvi+put+u+javnosti%3A+Ministri+masoni.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 21448
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovo bi objasnilo mnogo stvari koje je se desavaju po Srbiji.  Masoni polazu racune samo masonima, ne smatraju sebe Srbima, Amerima, Englezima itd.  Zasto nas uopste onda cudi da su rasprodali Srbiju gde god su stigli?
IP sačuvana
social share
Srbochetnicko komunisticki fashista.

Koljem po kucama.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija


In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Ja ipak mislim da su iza svega oni gusteroliki vanzemaljci & Papa. Ili Soros & Papa ili samo gusteroliki.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 21448
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Neko je iza svega toga, stvari se ne desavaju "slucajno"
IP sačuvana
social share
Srbochetnicko komunisticki fashista.

Koljem po kucama.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Da ali objasni ti to nekom čija je glava puna aspartama i mono sodium glutaminata...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36767
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Ja ipak mislim da su iza svega oni gusteroliki vanzemaljci & Papa. Ili Soros & Papa ili samo gusteroliki.

tebe verovatno redovno guzi ta ekipa,toliko ih spominjes da bi i ekrem ukapiro
IP sačuvana
social sharePogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 21448
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da ali objasni ti to nekom čija je glava puna aspartama i mono sodium glutaminata...
Ne mozes Tax, ili mozes, ali samo ako ih vezes za stolicu i KGB pristup  :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Srbochetnicko komunisticki fashista.

Koljem po kucama.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2019, 00:07:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: Advokat Draganić :: MojaFirma

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.