ljudi da li je neko cuo za knjigu KRALJ ANDA?Pisac DELI MARIA???
Čitala sam davno. Dobre su knjige od Deli. Ima još: Tajna Ker-Evena, Smaragdna sfinga, Zmijska kuća....ne mogu sad da se sjetim, pročitala sam komplet od 6 knjiga, sve su dobre, nešto slično Zagorki, kao Grička vještica :D
To sam ja čitala mislim 1992-3 godine, izdanje je bilo mislim hrvatsko i ja sam tražila na netu, nema da se download-uje :( , u Sarajevu nema ni po bibliotekama, ne znam za Beograd, mislim da je bilo samo jedno izdanje osamdesetih inače, sjajne su :[115]:
« Poslednja izmena: 07. Feb 2010, 20:27:15 od Amalia »
* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. * - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot. * - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. * - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve. * - Sky is the limit. * - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni. * - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.
To sam ja čitala mislim 1992-3 godine, izdanje je bilo mislim hrvatsko i ja sam tražila na netu, nema da se download-uje :( , u Sarajevu nema ni po bibliotekama, ne znam za Beograd, mislim da je bilo samo jedno izdanje osamdesetih inače, sjajne su :[115]:
Ja sam citala samo dvije:TAJNA SVIJECNJAKA I KRALJ ANDA i to otprilike taj period koji si navela.Jedino sto sam nasla neki hrvatski sajt u kome se spominju i kao u izdanju MATICE HRVATSKE i to je sve.Knjige mi se svidjaju.
meni bi trebale dvije knjige i to o fizici tacnije : 1. Властимир М. Вучић, Драгиша М. Ивановић Физика I, Универзитет у Београду, Грађевинска књига Београд
2. Властимир М. Вучић, Драгиша М. Ивановић Физика I I, Универзитет у Београду, Грађевинска књига Београд, 1996
pa eto ako neko zna link nek mi posalje pls :help: :help:
"I am the happiest man alive. I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles; Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne