Trenutno vreme je: 11. Dec 2019, 21:36:15
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Ado Gegaj (Pročitano 67504 puta)
27. Avg 2005, 05:28:51
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bez pardona Uzeo si jarane zenu mog zivota reci bolan kako te ne bjese sramota (2x) Ref. Ja je nikad jarane izgubio nebi da ja nisam kao bratu vjerovao tebi ja je nikad jarane izgubio nebi da je bilo bar malo postenja u tebi Kako ces mi jarane pogledat u oci il' ces pognute glave pored mene proci (2x) Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bosno moja Odavno sam u tudjini bez Bosne mi dusa vene sevdahom je prijatelju odgojila Bosna mene Ref. Bosne moje nigdje nema obiso sam svijeta pola niko nema sevdah dusu ko sto ima Bosna moja Da sam ptica moj jarane pa da Bosnom nocas prodjem moje selo dok je u snu u zagrljaj da mu dodjem Ref. Eh da mi je prijatelju kroz carsiju proci malo ispricati se s jaranima od srece bi srce stalo Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da si jad i nesreca Porusicu mostove, miniracu pruge ne dam ti da odes ti u ruke druge ne dam ti da odes, umrijecu od tuge Ref. 2x Da si jad i nesreca to odavno znam al' si moja zakletva i drugom te ne dam Potopicu brodove, sve camce i ladje ne dam ti da odes, da me tuga snadje Ref. 2x Zatvoricu puteve, sve ceste i staze ne dam ti da odes, ruke tebe traze Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dosta su me ostavljale Prosle su duge noci prosli su tuzni dani stao sam na put samoci sreca je na mojoj strani Ref. Dosta su me ostavljale dosta sam bio sam doslo je, doslo vrijeme da i ja ostavljam Nijedna zena vise ne moze da me rani zivot mi najljepse pise sreca je na mojoj strani Ref. Lako ce srce moje od tuge da se brani oci se suza ne boje sreca je na mojoj starni Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Eh kad bi dosla Ovdje su zore najgore kad kise peru prozore i bude hladne postelje sa druge strane Miljacke Eh kad bi dosla do mene eh kad bi dosla do mene 2x Ovdje su zore najgore kad mi se drustvo razidje ostanu prazne pepeljare na stolu novine jucerasnje Eh da me barem nazove eh da me barem nazove 2x Nocas bih da te nazovem da opet kazem volim te neka te proslost pritisne ne mogu sam da nosim je Nocas bih da ti pokvarim san nocas bih da ti pokvarim san 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Gdje si bila Sad si dosla da me pitas kako zivim, kako mi je sad si dosla kad do tebe meni vise stalo nije Ref. 2x Gdje si bila kad sam ranjen bolovao, umirao gdje si bila kad sam tebe mjesto lijeka ja trebao Sad si dosla kao lasta kad se vrati poslije zime sad si dosla kad ne zelim ni da cujem tvoje ime Ref. 2x Sad si dosla da mi kazes da otici nisi smijela sad si dosla kad te dusa vec odavno preboljela Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Hej majko mati Hej majko mati moje srce pati donesi mi rakije moram da se napijem (2x) Ref. 2x Da mi teret spadne da mi sunce dodje hej majko stara ovaj vakat prodje Hej babo babulka da mi je rital tarambulka mili zvuk sargije aksamluka iz avlije (2x) Ref. 2x Hej brate mili davno nismo pili ne misli na sutra zapjevaj do jutra (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Hej zivote Obiso sam sve kafane nema srce vise snage ne ljube me, ne ljube me njene usne meni drage Ref. 2x Da je srce od kamena izdrzalo ovo nebi hej zivote, hej zivote sta sam i ja dozvolio sebi Nestale su zadnje nade moj zivote sta me snadje i dok sapcem ime tvoje same teku suze moje Ref. 2x Izgubio sam sve jarane i ostase samo rane i sad vinom trujem sebe ne mogu sreco, ne mogu bez tebe Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ima, ima jedna mala Ima, ima jedna mala svidja mi se ludo koliko je samo zelim to je pravo cudo (2x) Ref. 2x Popi cu je, ispi cu je ko najsladje pice sudbina je rekla svoje samo moja bice Ima, ima jedna mala u srcu je krijem koliko je samo volim to normalno nije (2x) Ref. 2x Ima, ima jedna mala ljepota od zene svojim sarmom ljepotom izludi ce mene (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Imam drugi broj Stalno sam te zvao ti se nikad ne javljas telefon mi u kvaru time mi se pravdas Ref. 2x Nisam vise tvoj imam drugi broj ne zovi me i ne trazi dosta mi je tvojih lazi I kad mi se javis bila si lose volje dugo sam se nadao da ce biti bolje Ref. 2x Kad telefon zazvoni ti se slobodno javi da sam te ja volio sto prije zaboravi Ref. 2x
Trenutno vreme je: 11. Dec 2019, 21:36:15
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .