Ja izrazito mrzim uredjaje sa ovakvim gabaritima ali ovaj bih rado posedovao :cry: Jedini nedostatak frontalna kamera i bakterija ali može mu se oprostiti
druga kamera,ne znam kolko ljudi to kod nas koristi...a sto se tice baterije,uvek moze da bude jaca tj veca,ali bice da se kupi od drugih proizvodjaca jaceg kapaciteta,bas kao i kod njegovog mladjeg brata,htc hd... ;-0
Ja sam našao za $320 ali mi je prodavac nesiguran jer ne mogu da mu platim preko PayPal-a. Siguran sam da nije prevarant, ali ipak, nikad se ne zna. Kupujem ga čim se pojavi neko za iste pare ali sa mogućnošću da mu platim preko PayPal. Ne razumem zašto bi bio tako skup u SR. Ipak je to samo telefon. Preko interneta može da se poruči na sigurno za $500. Ono što sam ja našao za $320 je moguće ali ja ne bih da se smaram oko povraćaja novca ako je prodavac prevarant.
koliko sam upucen,a gledao sam preko htc.com i njihovih rpodavnica svuda po svetu,jos ga nema u prodaji..doduse,gledoa sam samo evropu tj evropske zemlje...setite se da je hd kod nas bio oko 800jura,a preko je bio 550 da birassssssssssss....tj monopol je kod nas na snazi..kao i za sve ostalo...ja sam hd kupio sa 2g grancije za 800,ali ovaj cu kupiti preko...cak,sta vise,bolje roba tj roba boljeg kvaliteta se i prodaje preko..svuda sem kod nas...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.