Pocecu da cheshljam temu, ali ako neko naleti sa odgovorom u toku, ne moze da shkodi. :D
U pitanju je iPhone 3GS, koji se preko iTunes-a updateovao na iOS 5.0.neki i time je postao znatno sporiji i "bagovitiji". Pitanje koje me interesuje je:
Da li postoji ikakva mogucnost vracanja na prethodni iOS radi dobijanja na brzini? :-k
Da ne ispadne da nisam "odradio domaci", googlao sam malo o tome, i svi spominju da mora da se poseduje neki SHSH blob, ali takodje sa njim pominju i jailbreak-ovane telefone.
Zato cu da napomenem da ovaj telefon nije nikada softwerski modifikovan (nije moj btw), i ima fabrichka podeshavanja i samo apple store aplikacije od samog vadjenja iz kutije.
Edit:
'Ladno pre dve stranice moje pitanje kako da ga update-ujem na vishi iOS... ccc... dala baba dinar da udje u kolo, a dva da izadje... :chuckel:
« Poslednja izmena: 24. Sep 2012, 23:17:11 od Dzobi »
Ovako, imam iPhone 3gs i do pre dva, tri dana sve je funkcionisalo kako treba a onda je poceo da ukoci svaki put kad me neko pozove, respringuje se i izbaci ko je zvao, nikako ne mogu da se javim. Zna li neko resenje za ovo? :help:
Safari, browser za iphone ne mogu da otvorim nikako, kad ga pokrenem vrati me na pocetnu stranicu a on mi je neophodan za sve.. Isto tako youtube nece da mi pokrene pise "pogreska pri reprodukciji" Pomagajte ljudi ko boga vas molim :mrgreen: Hvala unaprijed:)
Ili ga je zeznuo neki dodatak iz Cydije koji si skoro instalirao, a ko nije to onda se nesto drugo zbrljavilo u sistemu. Jesi probao da ga resetujes pa onda probas? Ako se problem nastavi ne gine ti restore.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.