Trenutno vreme je: 01. Mar 2021, 22:37:56
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Neda Ukraden (Pročitano 209102 puta)
22. Avg 2005, 04:47:48
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Adio ljubavi Prosli su dani kao u snu i nase noci na Triglavu a u mom oku sad suza sja ne svira vise harmonika (2x) Ref. Adio ljubavi, odlazim ja u srcu mom je jos Slovenija zelena dolina kraj Triglava tu sam te prvi put poljubila adio ljubavi Slovenijo Tu je nas mali planinski dom gdje mjesto mene ti si sa njom a u mom oku sad suza sja ne svira vise harmonika (2x) Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Biser laznog sjaja Rastajemo se na dvije strane kao da se nikad ni voljeli nismo Sve to sto bih rekla u pjesmu ne stane jer od sutra jedno drugom stranci mi smo Hajde samo kreni slobodu ti dajem ono sve sto trazis, idi nadji za svaki dan sa tobom ja se kajem a ti ni sa mladjom neces biti mladji Ref. Nikad pravi covjek, nikad nisi bio ni ljubavnik ni ljubav do kraja ti si svoje pravo lice vjesto krio ti si samo biser laznog sjaja Nikada me, nikad razumio nisi mi smo isli uzvodno od raja ti si svoje pravo lice vjesto krio ti si samo biser laznog sjaja Rastajemo se na dvije strane od sutra smo jedno drugom samo stranci Sve to sto bih rekla u pjesmu ne stane tu povratka nema kada puknu lanci Hajde samo kreni slobodu ti dajem idi, idi nadji sto ti je po volji za svaki dan sa tobom ja se kajem a ti ni sa boljom neces biti bolji Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Boli, boli Radujte se prijatelji kad ne mogu ja zapjevajte mjesto mene svi do jednoga Samo onu nasu pjesmu ne pjevajte mi onu sto me sjeca da sam sad bez ljubavi Ref. 2x Boli, boli neka boli dusa ranjena ne dirajte uspomene dovoljno sam za sve kaznjena Radujte se prijatelji kad ne mogu ja zapjevajte mjesto mene svi do jednoga Ispili smo casu srece bolom opili sudjene nam bile suze mjesto ljubavi Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Crne oci Svu noc zvoni glas gitare sviraju je ruke stare Ko vino se pjesma toci koga ljube crne oci koga ljube crne oci (2x) Ref. Hajde kazi, kazi noci koga ljube crne oci kazi srcu sto ga gubi crne oci, ko mi ljubi Izvila se bijela ruza mlad joj mjesec ruke pruza Dusa vene nece moci da prezali crne oci da prezali crne oci (2x) Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Daj mi da te usrecim Imas li u mene poverenje vidim da ti fali osvezenje jer je ljubav kao rano voce ko je proba ponovo je hoce Koji gutljaj vise popio si pa te zelja kao kriva nosi naisao si na ravno sebi ima vatre u meni i tebi Bas dobro je da smo tu u ovom momentu dobro je da smo u svom elementu Ref. Daj mi, daj mi da te usrecim jer ja imam usne kojim lijecim Daj mi, daj mi da te usrecim da ne bi sutra zalio za necim Daj mi, daj mi da te usrecim jer ja imam usne kojim lijecim Daj mi, daj mi da te usrecim zar od mene ista smatras precim Daj mi da te usrecim Pravo vrijeme je i pravo mjesto takva sansa ne nudi se cesto u zivotu nije tako stalno ova noc je nesto specijalno Koji gutljaj vise popio si pa te zelja kao kriva nosi naisao si na ravno sebi ima vatre u meni i tebi Bas dobro je da smo tu u ovom momentu dobro je da smo u svom elementu Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dalje moram bez tebe Svaku noc ja cekam te svaku noc ja sanjam te oka nisam sklopila tvoja me je ljubav opila 2x Opila me, cvrsto drzala mamila me, nadu davala zbog tebe ja nocima nisam spavala Ref. Oci su ti neverne tebe nema kraj mene nasa ljubav umire dalje moram bez tebe
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dobro vece samoco Dobro vece hej samoco ti si opet u dom moj dobro dosla, sad mi trebas u mojoj dusi vlada lom Ja sam putnik i svaku srecu ja primam sanevno moja dusa, sad zbog ljudi luta severom A lako se pomisli krivo u ovo doba samotno oko mene sad sve je mirno a u meni oluja sto Ref. 2x Nigde nikog da mi dodje da se javi, da mi pise dobro dosla hej samoco mi zajedno nikad vise Dobro dosli pusti dani za ovaj prazan stol nemam cime da vas nudim ostala je samo bol Dobro dosli pusti dani ova noc je u plamenu mozda sada misli na me na tudjem ramenu A lako se pomisli krivo u ovo doba samotno oko mene sad sve je mirno a u meni oluja sto Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dodji seceru Zivot je, zivot je k'o trucica za cas ga pocisti Bozija mertvica I sto je najgore nema povratka i sto je najgore nema povratka Ref. Dodji seceru da se ljubimo nemoj da se posle kajemo Dodji seceru da se ljubimo dodji seceru da se ljubimo (2x) Zivot je, zivot je k'o tackica za cas ga izbrise Bozija glumica I sto je najgore nema povratka i sto je najgore nema povratka Ref. Zivot je, zivot je k'o mrvica za cas ga ovo vreme pokljuca I sto je najgore nema povratka i sto je najgore nema povratka Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Doslo doba da se rastajemo Doslo doba da se rastajemo uvijek cemo da se poznajemo (2x) Doslo doba da se pozdravimo casom bola mi da nazdravimo Ref. Hej, necu zaliti hej, necu plakati sudbino otrove otimas mi sve Doslo doba svi da zapjevamo sretnih dana da se prisjecamo Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dovidjenja, zaboravi me Sjecam se svake sitnice mirisa mora i vina sve sto smo sanjali skupa kako zamisljali sina Ponekad malo placem jos me nas rastanak boli zasto se mora otici kada se najvise voli Ref. Al', dovidjenja, zaboravi me sve dane njezne i grube mi nismo imali srece neka se drugi ljube Al', dovidjenja, zaboravi me srce je skitnica stara druge ce ljubiti sutra al' ne s toliko zara Sjecam se svake sitnice nasih ukradenih noci i jedne suze u oku kada se moralo poci Ponekad malo placem jos me nas rastanak boli zasto se mora otici kada se najvise voli Ref. 2x
Trenutno vreme je: 01. Mar 2021, 22:37:56
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .