Trenutno vreme je: 01. Mar 2021, 04:24:13
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Viki Miljkovic (Pročitano 148068 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dobro i zlo Pitaju me dal sam normalna kad sam ti se lako predala (2x) Ref. 2x Al sta moze dobro protiv zla i sta mogu protiv tebe ja Onda kad si pored mene ti nema spasa, nema milosti (2x) Ref. 2x Pucam kao grom iz oblaka trazim mesto gde bih pobegla (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dobro vece dobri ljudi Dobro vece dobri ljudi evo mene, eto vas moju pesmu, svoju dusu poklanjam vam veceras (2x) Dosla, dosla sam pa sta sad Ref. 2x Imal neko ko ce da se zeni lep i bogat takav treba meni Cula sam za lepe momke da neguje ovaj kraj on se krije medju vama nek se javi ko je taj (2x) Dosla, dosla sam pa sta sad Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dodji, vidi, pa idi Cas rumeno, cas crveno moje lice zaljubljeno slatkom suzom umivenom dok te sanja zamisljenom senom Ref. 2x Joj, dodji, dodji vidi, pa idi srce se ne stidi Cas lednom, a cas vrelo moje srce, moje telo niko ne zna, sta bih htelo samo jedno, jedno jutro belo Ref. 2x Moje usne, moje oci raduju se svakoj noci dok te sanjam, dok te zelim samo te sa sobom onda deli Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Eh moj brate Kazes da te nista nece otkad ode nemas srece da te losi dani prate ima lepsih, eh moj brate Budi opet onaj stari nju zaboravi nemoj da si prepun boli ima neko ko te voli Kazes da je sve propalo samo ti je do nje stalo molis svece da je vrate ima lepsih, eh moj brate
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Godine Kao cigarete dim moje godine sa njim blede a ja moram ziveti sa tim Hladan jastuk zagrlim pa se tri put pomolim Boze ne daj mi da sama ostarim Ref. 2x Godine, prosle godine buduce o kako bole usne koje nikog ne ljube uzmi me, Boze znas da bol ne podnosim ne daj mi da sama ostarim Sta mi radi novi dan kad ga ja od juce znam svaki dan je meni kao preslikan Hladan jastuk zagrlim pa se tri put pomolim Boze ne daj mi da sama ostarim Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Goro sestro Goro sestro, goro sestro gde se dragi krije dve godinje dve godine dolazio nije, dolazio nije Ref. 2x U mom kraju, u mom kraju svi se momci zene pozdravi ga goro sestro nek dodje po mene Goro sestro, goro sestro da li drugu ljubi dve godine, dve godine mene tuga ubi, mene tuga ubi Ref. 2x Goro sestro, goro sestro pusti ga da prodje dve godine, dve godine cekam da mi dodje, cekam da mi dodje Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Hajde vodi me odavde Negde nasa sreca spava mozda cak i ljubav prava zato ruke pruzi meni i podjimo zagrljeni Ref. Hajde vodi me odavde negde gde su noci mladne gde za nas jos ima nade vodi me odavde Hajde vodi me odavde negde gde su noci mladne gde za nas jos ima pravde vodi me odavde Negde kisa vece spava negde izvan ovog grada zato ruke pruzi meni i podjimo zagrljeni Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Hit leta Ti si bio idol moj a tvoja mi sveta trajalo je prekratko steta, stvarno steta U julu smo se gledali u avgustu se predali Ref. 2x Ti si bio moj hit leta isli smo do kraja sveta i kad letu dodje kraj glasacu za tebe, znaj I sad svaki poklon moj nije tako vredan na mojoj si listi ti jos uvek broj jedan U julu smo se gledali u avgustu se predali Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Jesam li majko jos tvoja kci Jedva sam cekala kad cu da se vratim da vidim tebe i najblize Gde god da odem vrata mi zatvore o zar moj korak nigde ne stize (2x) Ref. 2x Jesam li brate moj jos sestra tvoja jesam li majko jos tvoja kci Kad me ne poznaju oni sto me vole kako ces me, kako prepoznati ti (2x) Od mene drugovi okrecu glavu za mene niko nije tu Zar moram opet od svih da odem i trazim novu sudbinu, sudbinu (2x) Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kad bi bio san Precicu, veruj preko svega preko svih tvojih prevara tuzan je, zivot moj bez tebe srce, ne, nikad ne vara Ref. Kad bi bio san ti za noc bi prosao kad bi bio rec rekla bi ti ne Al ti nisi gost sto na noc je dosao nego srcu mom sve te godine Lazi me, radi sta pozelis rani me, mirim se sa tim samo me zagrli ponekad slaba sam da zaboravim Ref. Sta ce mi ponos moj bez tebe suzama recicu ti sve samo bih prevarila sebe kada bih ostavila te Ref.
Trenutno vreme je: 01. Mar 2021, 04:24:13
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .