Ne trazi da ti pokazem gde mi se srce zatvara ponekad tek slomljeno staklo bljesne k'o dukat oko zavara
Po stoti put te ostavljam i stoput cu se vratiti tonem u mrak, k'o ukleti jedrenjak hej, ko ce sebe shvatiti
Ref. Golubice, dukat sam ja od gline kad pozlata se skine i dodjes do sredine ja sam od one jeftine kad pozlata se skine i dodjes do sredine ja sam od one jeftine
Ne krivi sebe, andjele plima je tu da potopi ljubav je tu secer u mom espresu nikad se sve ne otopi
Po stoti put te ostavljam sve cu sa sobom poneti tonem u mrak k'o ukleti jedrenjak hej, ko ce sebe podneti
Lud sam al' mogu jos da poludim I ne znam zasto se trudim Da budem s tobom normalan Kriv sam al' sebi bar ostro sudim Mirne se savesti budim Priznaj mi bar sam realan
Na sebi osecam gnev Svih tvojih poraza Tako mi treba Kad imao nisam vere i obraza Obrisi suze za tren Jer ne zasluzujem to Kada se ucila vernost u skoli Ja sam izostao
Ref: U glavi mi je prolece U telu leto naceto U dusi jesen danima U srcu zima prema svima Ta zima hladna jeziva Uvek k'o ti se preziva I zato te nek' te ne cudi Sto moze ludak Jos da poludi
Bog sam onda kad nisam djavo Pa cesto ne idem pravo Skrenem gde srce vodi me Tvoj sam onda kad nisam kraj druge E, kad bi mogla bez tuge Da skupis snagu i shvatis sve
Na sebi osecam gnev Svih tvojih poraza Tako mi treba Kad imao nisam vere i obraza Obrisi suze za tren Jer ne zasluzujem to Kada se ucila vernost u skoli Ja sam izostao
Vracas mi se kao krv u srce, svojim toplim pumpama, vracas mi se kao krv u lice, kad ga taknes usnama kao dusa u klonulo telo, na vratima kad te ugledam, kao znoj na uzareno celo, samo kad ti grudi pogledam
K'o da zenu nikad nisam video, ko da mi je sudnji cas, kao s lanca pusten pas, kao decak igracku u izlogu, samo bih te gledao, samo bih te voleo, dok mogu...
Vracas mi se kao strah u kosti, kad se samo prisetim, da cu sutra drugom da te vratim, grc u ruci osetim, vracas mi se ko vazduh u pluca, miris kose kad ti udahnem, moja vatra gori do smaknuca, i goret ce dok ne izdahnem...
Vraticu se u onu kafanu, pa neka mi zadnje pare tamo ostanu. Tu sam nas'o ludom srcu zicu, tu Bog stvori kafansku pevacicu.
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug, da je musko bila bi mi ko najbolji drug. Urezacu njeno ime, dacu zlatan sat, da je musko bila bi mi ko rodeni brat.
Vraticu se tamo gde mi milo, pa makar me njeno oko ubilo. Pa da smirim ovu nocnu pticu, sto pogleda kafansku pevacicu.
Divna, divna usta ona ima, eh, kad bi me poljubila sa njima, pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu.
Usla si za cas u zabranjeni grad do srca mog opustelog do tad cinilo mi se da s tobom pocinje i zivot moj i rano prolece
A sada odlazis u pogledu ti sjaj i kazes volis ga ko nikoga do tad
Ref. Ko si ti da govoris o ljubavi nema nje u tvojoj hladnoj postelji ljubav je kad mislis da ces umreti ne znas ti, ne znas ti sta stvarno znaci voleti
Cuvam sve tvoje i svaku neznu rec ko ikonu zauvek cuvam te a pao je sneg na nase prozore a Bozic je i jelka mirise
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.