Igrao sam milion igara, nekad bio manje nekad vise ovisan, kada sam jednom birao izmedju devojke i Elite odabrah elite... Ovaj kviz je imao puno razloga da postanem i od njega zavisan ali mi je pomogla gomila ljudi na njemu koja druge psuje, vredja i ponizava. Steta jer ideja je super dobra, resenje i ostalo 100% OK ali sacica ljudi tera polako ostale i na kraju ce tu ostati samo tih dvadesetak odomacenih huligana dok ce ostatak sveta njih par miliona otici na neli drugi kviiz ili chat. Pitam se da li tamo ima uopste moderatora i administratora ili ako ih ima kada ce poceti da rade njihov posao...
Pa ja primetio da je chat, ustvari ono zbog chega ljudi bleje tamo. kviz nekako dodje sporedno. Super je forum za ozbiljne diskusije ali chat nekako prirodno dodje za hardcore raspravu... Samo bezveze shto se svi odmah hvataju politike...
Steta jer ideja je super dobra, resenje i ostalo 100% OK ali sacica ljudi tera polako ostale i na kraju ce tu ostati samo tih dvadesetak odomacenih huligana dok ce ostatak sveta njih par miliona otici na neli drugi kviiz ili chat. Pitam se da li tamo ima uopste moderatora i administratora ili ako ih ima kada ce poceti da rade njihov posao...
Da, rade...
A za ovakve vrste primedbi postoji odgovarajuce mesto:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.