Trenutno vreme je: 04. Mar 2021, 09:44:09
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Mile Kitic (Pročitano 200123 puta)
11. Avg 2005, 02:45:07
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
2200 dana 2200 dana svakog dana, svako vece nasa ljubav trajala je dok mi jednom ti ne rece Prijatelj si samo sada jer ljubavi nema vise ti daleko, ja jos dalje ljubav daljom ucinise 2200 dana sest godina proteklo je cvijet ljubavi nase srece pokidase rijeci tvoje 2200 dana sest proljeca i sest zima sve lijepo sto bi ode izgubi se u rijecima
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
A tako bih ostavio Sta li to imas u sebi sto me drzi na lancu ko psa Sto me jos vuce ka tebi i sto neda da sreca ispliva Ni jednoj drugoj to nebi za rukom nebi poslo nikada Svaku ludost ja ti prastam sam pristajem da izpastam A tako bih te ostavio zbog prve koju pogledam Ali od tebe ja tugu ne vidim ja vidim samo da propadam A tako bih te ostavio i sve bi drugove pozvao Ali vec dugo nikoga nemam zadnjeg sam druga zbog tebe izdao Sta ja to radim sa sobom sta sad cekam kad puklo je sve Sto se jos kockam sa tobom i nedam da nada potone Svaku ludost ja ti prastam sam pristajem da izpastam
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
A ti, a ti, a ti Zbog tebe sam zivot ja na kocku stavljao zbog tebe sam rodjenu majku zaboravljao (2x) Ref. A ti, a ti, a ti zaboravljas sve a ti, a ti, a ti sad ides drugome a ti, a ti, a ti zaboravljas sve a ti, a ti, a ti sada ides drugome Zbog tebe se svatko ljutio na mene zbog tebe sam gubio bitke dobijene (2x) Ref. Zbog tebe sam hodao po trnju i blatu zbog tebe se zamerio i sestri i bratu (2x) Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
A, mi smo bili Gledam s tugom gledam s bolom gledam zaljubljeni par Ref. 2x A, mi smo bili a, mi smo bili to Golub sivi golub bijeli lijep zaljubljeni par Ref. 2x Sjajni mjesec sjanjo sunce divan zaljubljeni par Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako te budu pitali Ref. Ako te budu pitali kako smo se rastali kazi da smo se smijali i da nismo plakali Zivjeli smo srecno i gledali cesto kad se sunce radja ali snove nase o ljubavi vjecnoj odnijela je jedna, jedna mala svadja Ref. 2x Zajedno smo, draga, ispracali laste sjecas li se mene kad bi ljeto doslo mi smo uvijek brali procvijetalo cvijece koje sada vene Ref. 2x Na rastanku nasem nije bilo suza samo uzdah mali kad se sjetim svega dusa me zaboli jer uvelo cvijece nasu ljubav zali Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Aldijana Gdje je ona sada sjeca li se nasih dana gdje su one noci ja i draga Aldijana Ref. 2x Svake noci sanjam tebe radujem se novom danu molim zoru koja svice da mi vrati Aldijanu Zasto ovaj zivot tuzne price nama pise zasto Aldijana po kraj mene nije vise Ref. 2x Sve bih nocas dali ja i moja Aldijana samo da se vrati sreca onih nasih dana Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Beogradsko jutro Beogradsko jutro sivo malgovito sivo maglovito po ulicama secanje prosuto a na moje srce kao da je pala kao da je pala tuga teska ko Avala * dirala si srce rukama od greha rukama od greha ostao sam samo senka od coveka a na moje lice kao da je pala kao da je pala sva voda iz plavog Dunava lagala si mene sve sam izgubio sve sam izgubio zadnji mi voz zbog tebe pobego ostade mi samo Beograd i pruga Beograd i pruga crna ko moja tuga --- * Avala je planina u neposrednoj blizini Beograda ---
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bio prosjak ili car Bio prosjak ili car sluga ili gospodar zivot svima uzima dio srece, dio sna Ref. 2x I ne kuni ovaj zivot ne kuni ga ti zivot to je samo igra u toj igri gube svi Bio bogat ili ne imo malo ili sve sudbina te odnosi od najvece ljubavi Ref. 2x Bio prosjak ili car sluga ili gospodar u covjeku ostaje malo tuge vecite Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bio sam mrtav U oci me gledas u oci me lazes laka si na suze lako ih slazes lako si me, lako dovela do dna lako ti je tako kad si neverna (2x) Ref. 2x Bio sam mrtav sada se budim bio sam spreman sebi da presudim nije me htelo toga se stidim bio sam slep a sada vidim Na pragu mi stojis sa praga ne ides nit' bih da odes nit' da mi pridjes lako ce se s tobom doziveti to lako ti je tako da nanosis zlo Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bog ti srce dao nije Imali prosjak pravo na ponos dok kune svoju istinu sto nemas oci da vidis ljubav sto krasi moju sudbinu. Ref. 2x Bog ti srce dao nije tebi suzo vjecnosti ja bih svoje da pokidam da na tebe nemisli. Imali covjek pravo na ljubav koga je ljubav ubila imas li snage da priznas srecu koju si samnom izgubila. Ref. 2x Ref. 2x
Trenutno vreme je: 04. Mar 2021, 09:44:09
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .