Kad si tezak trista nevolja imas stvari vise od prijatelja kad svaku ljubav unapred prezalis i na svoj zivot tri tacke stavis
Al' s tobom opet ucim sve da hodam i da govorim da zelim i da osecam sa tobom novorodjen sam
Ref. Ti me dizes, ti me dizes iz kome bas si dobra u tome dok me gledas krv mi opet gori i srce mi se bori a vec sam bio hladan i beo ti me dizes iz kome al' mrtav sam vec zivot ceo
Kad je sve pod znakom pitanja i kraj tebe nikog nema vise zaboravi sta da si stvarno ziv u tvom telu samo djavo dise
Al' s tobom opet ucim sve da hodam i da govorim da zelim i da osecam sa tobom novorodjen sam
Sagnite se suncokreti da na mene sunce sleti mozda ce me ona videti
Na jastuku gde mi glava umire me zaborava recite joj to je ljubav prava
Ref. Godinu ce za mnom zaliti druge moja pisma spaliti a godine trece setiti se nece godinu ce za mnom lutati druge ce se srecno udati a godine trece setiti se nece
Sagnite se suncokreti cvetat cete opet leti ja vas vise necu videti
Sagnite se zemlji nize da mi sunce bude blize tamo gde mi vise nestize
Imate li dusu, tamburasi nisu svake pjesme za sve sate imate li neke sto bi mogle i godine prosle da mi vrate
Ref. 2x Zenicu se jos sto puta kad vec nazad nemam puta kad ne mogu mladost vratiti napicu se jos sto puta nek mi dusa vjecno luta svako svoje mora platiti
Imate li pjesmu, tamburasi koja ume da zavara tugu da me izda i okrene ledja godinama svom najboljem drugu
Mislio sam mogu sam niko meni ne treba uzalud te nebo salje srce rece pokusaj makar jedan zagrljaj ziv si covek moras dalje
Al' nesreca ko i pice uvek drustvo trazi nekog da ti poveruje kad mu pricas lazi od suprotnih dusa jace jednake se vise privlace
Ref. Sama pijana i ne upotrebljiva ko avion al' bez krila na mene si me podsetila sama pijana imala si ukus dna zar si morala da budes ista kao, ista kao ja
Zeleo sam Draganu veselu i laganu zenu koju sreca prati da me malo nasmeje da me zagreje da mi dan u zivot vrati
Al' nesreca ko za inat ne dolazi sama ona bira ono sto je najgore u nama od suprotnih dusa jace jednake se vise privlace
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.