Trenutno vreme je: 03. Mar 2021, 22:51:11
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Mitar Miric (Pročitano 146639 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dodji, dodji Nema mira, nemam sna ti si mi pred ocima necu ljubav druge zene jedina si ti za mene (2x) Ref. 2x Dodji, dodji, oprosti mi i oprosti i izvini nema ljubavi bez boli ko se svadja taj se voli Nemam srece ni za lek volecu te zauvek da mi pridje niko ne sme bez tebe sam ko bez pesme Ref. 2x Ti si moja, ja sam tvoj provereno moj si broj ima, ima mnogo zena al za mene bolje nema (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dotakni me Ne znas ti mene ni moje cari samo mi jedno vece podari najlepse zelje nosim sa sobom bas mi se nocas ljubi sa tobom Ref. Dotakni me, dotakni grudima ja donosim srecu ljudima poljubi me, poljubi sada i ostaces vecito mlada Ja sam ti covek cudesne moci ostani sa mnom u ovoj noci rodjen za ljubav i lepe stvari ostani sa mnom srecu ne kvari Ref. 2x Korak po korak, rame uz rame ma hajde sa mnom bezi iz tame ljubavi mi smo ptice u letu najlepsi par smo na ovom svetu Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dovidjenja drustvo staro Ja se rastajem drugovi sa vama idem tamo gde vas nece biti vraticu se ne zadugo necu vas zaboraviti Ref. Dovidenja drustvo staro nek nas ova pesma tesi cuvajte mi moju dragu jos je mlada, moze da pogresi Svaki rastanak tezak je i tuzan ostace mi moja draga sama ne tugujte, prijatelji u mislima bicu s vama Ref. Vama ostavljam noci pune pesme i do zore ne idite kuci zao mi je sto odlazim vraticu se pevajuci Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dusa od coveka Volim da pevam, volim da pijem takav sam ljudi, zasto da krijem volim kuci da dolazim kasno ko ludak da se zaljubim strasno Ref. 2x Nije lako ziveti sa mnom nikad ne znas sta te ceka neznate ljudi ja sam dusa od coveka Jedni me hvale, drugi me psuju treci za mene nece da cuju u glavi imam zivotne skole ljudi me mrze, zene me vole Ref. 2x Nepravdu svaku, nikad ne trpim za zivot para dovoljno skrpim laznih je ljudi bilo i bice vazne su zene, lova i pice Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ej, mladosti, sto me ostavi Frulo moja od drveta prosla davno trideseta nisam ono sto sam bio malo sam ti ostario Ref. Presta kisa, sunce sinu ode staro u planinu sad su mladji na poljani cobanice i cobani Ej, mladosti, sto me ostavi ej, mladosti, sto me ostavi Kad sam momak mladjan bio nista tada nisam krio a sad krijem sede kose te godine sto ih nose Ref. Tece zivot kao reka svaku mladost starost ceka nisam ono sto sam bio sa frulom sam ostario Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Gledam Drinu Gledam Drinu njene vode hladne zbogm ostaj voljeni moj grade Saznao sam ko je nocu ljubi nisam dao drugi da im sudi Ref. Hajde, druze moj prevezi me preko ja bih nocas odavde daleko Jer za mene ovde srece nema poslednja je nada izgubljena Gledam Drinu a dusa me boli zasto nije mogla da me voli Ove noci na obali reke njihove sam pokajao grehe Ref. Gledam Drinu i suza mi krenu tu sam nekad krao ljubav njenu Ja sam krao a krali i drugi svasta o njoj pricali su ljudi Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Gresnik Niko ne zna niti ce da zna kako mi je, kako zivim ja Ref. 2x Ulica gubi srecnika u dusi krijem gresnika sto bez cilja gradom hoda ko kapetan potonulog broda Ti si uzrok mojih stradanja sto sam gresnik i bez nadanja Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Haljine svilene Za koga cuvas haljine svilene za koga cuvas usne rumene koga sanjaju tvoji jastuci kome se nadaju tvoji poljupci 2x Ref. Za kim ti suze kvase obraze za kim ti godine uzalud prolaze Za koga cuvas poglede zanosne za koga cuvas oci vatrene koga sanjaju tvoji jastuci kome se nadaju tvoji uzdasi 2x Ref. Za koga cuvas nezne dlanove za koga cuvas ruke nemirne koga sanjaju tvoji jastuci kome se nadaju tvoji dodiri 2x Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Hej zivote Ne gledaj ruzu dok vene ne gledaj zoru dok svice svoje prozivi na vreme jer sutra kasno bice Ref. 2x Hej zivote, kuda tako zuris stani malo da odmorim dusu jos bih hteo da ljubim i volim i da pijem s jaranima mojim Jarane okupi svoje puno si prosao s njima pa im pozeli ko sebi ljubavi, pesme i vina Ref. 2x Shvati da nista na svetu ne moze vecno da traje i zivi svakoga dana bas kao poslednji da je Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ide mi se u kafane Ide mi se u kafane noc sa danom da sastavim pije mi se ove noci da je sto pre zaboravim (2x) Eh sto mi se nocas ljube usne neke druge zene ljube mi se ali necu da lice na njene (2x) Ide mi se u kafane tamo moje drustvo ceka to je kuca za sve one sto u bolu ne nadjose leka (2x)
Trenutno vreme je: 03. Mar 2021, 22:51:11
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .