IN < - Uzimanje dozvole? - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: Bad Habbit :
Neznam da li cete ovo shvatiti kao zajebanciju ali meni je vrlo bitno pa mi treba neko da se malo posavetujem. Pre nekih par meseci navodno sam prosao kroz crveno svetlo i uhvatili me panduriJEB'O IM JA MATER :x   i napisali mi prijavu. Ja mislim da nisam prosao, a i ako SLUCAJNO jesam onda mi je mozda prosao zadnji branik, ne vise od toga. Bilo kako bilo, danas mi je stigao poziv od sudije za prekrsaje i imam sudjenje zakazano u cetvrtak, pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovime posto ja nemam i koja je najbolja prica za vadjenje koja moze da upali posto znam da se dosta ljudi uspelo izvuci ali neznam kako.
Autor: SerbianFighter :
Neuracunljivost :)
Pozali se na trenutnu neispravnost vozila ...
Autor: Srdjica :
prvo, lazu da su se izvukli mnogi da ih posle ne bi zajebavali drugi vozachi. drugo, ja kad sam bio za neregistrovano vozilo, nisu me jebali pet posto sta sam im ja pricao, nego je neki drkos sam diktirao u zapisnik, sta ce da udje po svojim recima. onda, nikakve olaksice nije mi uzeo u obzir, iako sam imao realne posto su meuvatili za isto delo dva pputa i dva odvojena procesa sam imao. dakle jedino ako budes imo srece, da ti sudija bude neka fina zena. josh, jesi li imao svedoka. po ovome sto kazes mislim da nisi, a ako jesi to ti pomaze jer se svedocima zacudo veruje. i za kraj , pazi brate gde smes da ides, ja idem kad prvo snimim 360 stepeni oko sebe da ih nema i da je cisto i jos ako je glup semafor...
puno srece
Autor: Bad Habbit :
Ljudi, samo da vam se pohvalim da sam prosao NEVEROVATNO DOBRO kako sam ocekivao da hocu. Sve se zavrsilo tako sto sam dobio godinu dana uslovno, da nesmem da napravim ISTI prekrsaj i novcana kazna od 1800 dinara. Kazem da sam prosao ODLICNO jer kako su mi rekli trebali su da mi uzmu dozvolu na najmanje 3 meseca a nocane kazne su od 3000 do 9000 dinara tako da nemam pojma kako sam ja uspeo da dobijem 1800 dinara ali kad malo bolje razmislim nije ni bitno, bitno je samo da se sve tako dobro zavrsilo. Pozdrav.
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo