nisam pri kraju fakulteta,najmanje jos tri godine mi je ostalo. Zato me brine to sto pises za Saturn,da li je to negativno i kakve ce biti posledice?
pa otprilike 3 godine, mozda pre 3.5, 4 godine. dobri aspekti sto se tice studija su prosli negde tamo u junu... saturn ce biti u konjunkiciji sa tvojim natalnim uranom sto bas i nije dobar aspekt. dosta ranjivosti, nerazumevanja, preispitivanja. ne mogu da kazem tacno kakvi problemi, ali nije dobar aspekt. a saturn je malefik pa je sa svakom planetom los, posebno sa uranom moze biti problematicno jer su te planete na neki nacin slicne a i drugacije.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2013, 21:08:07 od jovo80 »
Cao,nova sam ovde. Zanima me ljubav u neko skorije vreme. Trenutno sam poludela za jednim blizancem,ali nisam u vezi. Hvala unapred. 28. 09. 1990 , 1:15,bgd
Posto sam pre 5 -6 godina saznao za mogucnost KATASTROFALNOG perioda u buducnosti, izgleda da se to obistinjuje ... u poslednjih 15 dana bio sam kod 11 razlicitih numerologa, astrologa, proroka, i slicnih tipova, da bi mi svi rekli razlicite varijante ... medjutim, u jednom se vecina njih slaze - ne vide moju karijeru, posao, niti bilo kakvo dalje usavrsavanje kao ni zaposljavanje u bliskoj buducnosti ... ako bi mogao osvrt na kartu, bio bih veoma zahvalan ... pitanje je samo jedno - P O S A O ???!!!
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)